Witam,
mam problem, gdyż podczas jazdy lewarek na każdym biegu "rzęźi", czyli jakby był gdzieś luz ale sprawdzałem niby jest ok. Nie wiem czy podkładki czy któryś przegub na łączach do wymiany ? Dodam, że auto z 2012 r.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Mam to samo w Stralisie i do dzis nikt mi nie podpowiedzial co i jak...
Wedlug mnie ten glos pochodzi z tego zatrzasku na drazku lewarka co sie rozsuwa przy podnoszeniu kabiny...
Mam to samo w Stralisie i do dzis nikt mi nie podpowiedzial co i jak...
Wedlug mnie ten glos pochodzi z tego zatrzasku na drazku lewarka co sie rozsuwa przy podnoszeniu kabiny...
GG: 0
Ale w atego drążek się nie rozsuwa, on zostaje przy silniku kiedy podniesiemy kabinę. W moim jest duży luz na łączniku przy skrzyni biegów i raczej nie słychać niczego dziwnego.
Coraz częściej w serwisach słyszę : Tak ma być nic tu nie widać
Z problemem trzeba sobie jednak samemu radzić i na szczęście nie było nic tragicznego więc szło jakoś w tym przypadku samemu po reperować a co do serwisów to szkoda słów, ( nie chce robić jakiś reklam) ale polecam warsztat w KANO w Opolu naprawdę, sprawnie szybko i co ważniejsze profesjonalnie XD
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości