Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 cze 2014, 0:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MAN

Witam! Mam takie pytanie do znawcow jak jest z mandatem na wegrzech wiem ze jest kredytowany bo taki dostalem na 20tys F jakis rok temu i rzecz jasna jeszcze nie zaplacilem Wiem ze moge sie spodziewac przypomnienia o nim przy najblizszej kontroli rendgersow czy jak to sie tam zwie, ale interesuje mnie to czy jest jakas szansa ze przyjdzie mi jakis list z upomnieniem czy jest opcja ze jakos wogole o tym zapomna? jak kotos mial doczynienia z tym zjawiskiem niech sie wypowie pozdrawiam

Post Wysłano: 27 cze 2014, 0:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Cytuj:
Witam! Mam takie pytanie do znawcow jak jest z mandatem na wegrzech wiem ze jest kredytowany bo taki dostalem na 20tys F jakis rok temu i rzecz jasna jeszcze nie zaplacilem Wiem ze moge sie spodziewac przypomnienia o nim przy najblizszej kontroli rendgersow czy jak to sie tam zwie, ale interesuje mnie to czy jest jakas szansa ze przyjdzie mi jakis list z upomnieniem czy jest opcja ze jakos wogole o tym zapomna? jak kotos mial doczynienia z tym zjawiskiem niech sie wypowie pozdrawiam
Mam sprzed 1,5 roku, 3 kontrole i nawet słowa nikt nie powiedział. Do domu też póki co nic nie przyszło. Podobno nie przychodzą. :wink:

Post Wysłano: 28 cze 2014, 21:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

dwa lata mineło i cisza... za 340 e

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]