_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Wiem, napisalem tak ogolem zeby bylo wiadomo o co chodzi. Wiem, ze tam zestawy maja rozni przewoznicy, tylko nie mam na nich zadnych konkretnych namiarow.
_________________ B : jest (2010)
C: jest (2011)
C+E: jest (2011)
KWP: jest(2013)
Właśnie, że nie bardzo wiadomo o co chodzi.
Poza tym nie przewoźnicy mają zestawy, ale podstawiają same ciągniki (wraz z kierowcą) a naczepy ma w leasingu (czy też dzierżawie, wynajmie) JDM
To podjedz do Koło Unii, na starego "CZEPKA". Tam bazę ma Słowik Piotr, vis a vis, koło Eurocashu masz Cieplińskiego.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Dzięki, byłem tam ale niestety na starym czepku nie potrzebowali kierowców a po drugiej stronie nie było brygadzisty. Rozmawiałem z nim przez telefon, to raczej średnio ale nie powiedział nie. Znalazłem już inną pracę, jestem po badaniach i szkoleniu, jak dobrze pójdzie w poniedziałek ruszę w trasę(początkowo w podwójnej).
_________________ B : jest (2010)
C: jest (2011)
C+E: jest (2011)
KWP: jest(2013)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości