Witam,
w piątek jade w moja pierwsza trase i zdecydowalem sie kupic tablet. Wiadomo, ze ma on sluzyc nie tylko do rozrywki i kontaktu z rodzina, ale przede wszystkim jako dobre navi. Wiec chcialbym aby byl jak najwiekszy tzn 10 calowy. Jak myslicie czy nie za granica policja nie przyczepi sie ze jezdze z telewizorem na szybie. Zamontowanie na kokpicie nie wchodzi w gre. Czy moze dla bezpieczenstwa kupic 8 cali?
Ja jeżdziłem z 10 calowym na szybie i przy kontroli nikt się nie czepiał, aczkolwiek kupiłem zwykła nawigacje, bo mój tablet (acer iconia tab a211) strasznie gubił zasięg, chyba przez urządzenia do poboru opłat.
Ja kupiłem samsunga glaxy tab 2 za 500 zł i wgrałem Igo z opcją truck + automapę + tom toma i jestem zadowolony śmiga aż miło. Do tego uchwyt na szybę i mam dobrą nawi. Na andka powoli będzie powstawac coraz więcej nawi i zawsze masz możliwość wyboru między kilkoma mapami
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości