Może atego albo eurocargo na b zarejestruje, co za kraj . Daily albo sprinter wszystko w temacie. Jaka kasa ???
Napisał od 15do 35 tys
Atego na B to może być ciężka sprawa ale varia 814 latają w moich okolicach na b..
612 po za blacha nie ma praktycznie wad... czesci tanie silnik pancerny
z tym ze vario bez boxa od viatola na szybie na pewno wzbudza zainteresowanie ITD
Witam i pozdrawiam wszystkich obecnych na forum. Jestem nowym użytkownikiem tego forum, więc proszę o wyrozumiałość w przypadku pomyłki. Temat od dawna nie ruszany, jednak może ktoś mi podpowie na temat wyboru busa z zabudową typu wywrotka. Posiadam na chwilę obecną Forda Transita z 1999r 2.5 D. Jednak z uwagi na wiek i 4 lata ciężkiej pracy u mnie jest już mocno zmęczony. Szukam auta na solidnej ramie typu Iveco, Mercedes Vario, Renault Mascot lub Mitsubishi Canter, Nissan Atleon. Przedział cenowy 30-50 000 zł. Moją uwagę zwrócił Nissan Atleon. Proszę o opinie na temat ww aut a w szczególności proszę osoby użytkujące Atleony o wypowiedzenie się na ich temat. Z góry dziękuję za okazanie zainteresowania tym tematem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 21 gości