Co prawda jeżdżę MAN-em z 2014 ale pewne rzeczy się nie zmieniają: jeżeli jest to żółty wykrzyknik w żółtym trójkącie to tak naprawdę oznaczać może masę przeróżnych problemów. Od usterki tempomatu po usterki silnika itd. Najlepiej podpiąć się pod interfejs diagnostyczny.
_________________ Jeśli coś kochasz, zwykle nie jest to pracą,
talent nie idzie w parze z wysoką płacą.
To jest kontrolka informacyjna. Mi wyświetla się np kiedyś mam niski poziom paliwa albo brak jakiegoś elementu oświetlenia. Kiedy potwierdze klawiszem na pulpicie gaśnie.
Samochód: F90 19.362
Pomarańczowy trójkąt ostrzegawczy zawsze pojawia sie w towarzystwie jakiegos komunikatu wiec cos musi na desce "wywalac" chocby i regularne "czas na serwis"
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Na pomarańczowych kontrolach możesz jezdzić, sa to tylko ostrzegawcze,
Nie do końca się to zgadza, przykładowo usterka ABS też będzie określana pomarańczowym wykrzyknikiem i życzę powodzenia przy kontroli ITD ciągnąc za sobą ADR.
Na pomarańczowych kontrolach możesz jezdzić, sa to tylko ostrzegawcze,
Nie do końca się to zgadza, przykładowo usterka ABS też będzie określana pomarańczowym wykrzyknikiem i życzę powodzenia przy kontroli ITD ciągnąc za sobą ADR.
U mnie w F90 tez świeci sie kontrolka na postoju a ABS działa i co ty na to
Że coś jest nie halo, ale nie groźnie. A system uzbraja się po przekroczeniu 20km/h.
Mojemu kierowcy za świecącą kontrolkę ABS policjant chciał dowód zabrać. Po dyskusji, "zara zgaśnie, poczekaj pan żarówkę wyjmę" (bo ten ten skasowany F2000 był), zabrał dowód za nie świecące przeciwmgielne .
Na psa zawsze się kij znajdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości