Wyskakują mi biegi. Czuję opór przy wkładaniu biegu natomiast brak jakiegokolwiek oporu przy wyjmowaniu biegu. Jak tylko puszczę noge z gazu od razu wybija mi na luz. Co to może być.
To nie to. Stalo się to nagle. Początkowo miałem problem z 1 2 i wstecznym. Naprawilem zacięty wybierak mam wszystkie biegi ale na kazdym objaw jak powyżej.
To nie to. Stalo się to nagle. Początkowo miałem problem z 1 2 i wstecznym. Naprawilem zacięty wybierak mam wszystkie biegi ale na kazdym objaw jak powyżej.
A nie wyskakują Ci Może wszystkie biegi Parzyste 2,4,6,8
Zatrzaski wypadły przy przesówce, lub któryś z zatrzasków w wybieraku.
Zapraszam do nas na naprawę.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
a u mnie w manie skrzynia zf ciężko wchodzą biegi do tyłu 2,4,6,8 wyciągnąć też w miare ciężko do przodu ciężko ale porównawczo dużo lżej jak te do tyłu.czy może być przez ten wybierak na skrzyni i zatrzaski.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości