1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
No i kolejny samochód zwieśniaczony. A zapowiadało się całkiem ładnie. Co Wy ludzie macie talony na zółtą folie w tuningszopie? Obrysy koniecznie w blendzie jak chcesz pomarańczowe to sobie zamów w serwisie są dostępne ledowe pomarańczowe oraz ładniejsze żarówkowe też pomarańczowe.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2014, 17:28 przez VeRay, łącznie zmieniany 1 raz.
i o co tyle krzyku ja sie bede "wstydzil" na drodze przeciez nie robie tego dla tego ze chce tu owacje na stojaco zbierac mi sie podoba to sie liczy a tu przedstawiam tylko prace przy aucie a co do zoltego jednym sie podoba innym nie a co do wymiany lampek i lampeczek nie mam zamiaru inwestowac w nieswoje auto w dowodzie nie ma moich danych ... Gdyby tak owe byly napewno poziom majsterkowania byl by chyba kosztowniejszy. Ale wszyscy mamy prawo do własnych opini wiec piszcie ze zle ze brzydko czy tez fajnie po to tu mamy forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości