Trochu sie zakurzyło ale to przez kończenie edukacji matury, egzaminy zawodowe itp itd. Druga sprawa jakoś sie trafiło obsiąść busa na dobrej stawce. Tematy przeładunków i innych rzeczy mogę poruszyć na pw oraz jaki mam system pracy i płacy.
Także po zjeździe moje ambicje mi się odezwały więc zabrałem się za montaż elementów czekających na zlitowanie i wyprowadzkę z mieszkania. Tak się stało sufit pikowany + oświetlenie zamontowane tylna ściana zakończona w 90% wraz z uruchomionym logo jak dla mnie jest sztos. Zamontowany moim zdaniem w wersji "DeLux propaganda" pikowany panel pod schowki przednie. No i falbanka na koniec długość i czemu taka a nie inna to już indywidualna kwestia z nakreśleniem długości pod blende która zakryje ją do standardowej wysokości.
A z przyszłych planów to obklejenie poszycia drzwi wraz z słupkami i zamontowanie ledów dookoła ramki szyby, przednich słupków, schowków nad szybą , szyberdach rama + pikowanie. Robię dla siebie więc mi się nie śpieszy. Wjadą jeszcze zasłonki boczne ale na razie mam je w busie póki moje nie zrobią się.
Także marnie bo marnie ale jest, oświetlenie daje nie chce przesadzić ale 100% to za mało bo nie są do przebicia z oryginalnym a wszystkie cztery biorą prądu tyle że jedna rurkowa więcej zżerała.