Cytuj:
Cytuj:
Dziwny skład.Jeszcze nie widziałem zestawu z "pchaczem",gdzie ciągnik z przodu podpięty jest pod balkon,a nie podobnie jak tył ciągnik balastowy na dyszlu.
Pewnie byli u wróżki i powiedziała Im ze jak tak z klecą osie to nie będzie ich widać. (...)
Macie info jak się to skończyło?
Wieczorem 23.12 przejeżdżałem obok tego placu gdzie go ściągnęli i zestaw stał nadal...
Patrząc na wymiary, a szczególnie masę to jeszcze trochę mogą postać. Pewnie parę ekspertyz mają do zrobienia za nie małe pieniądze i o uzgodnienia też nie łatwo w tym przypadku.
Najlepszego Wojtku w Nowym Roku..... wiec jednak "Honza i kamaraci" załapali sie na barszczyk czerwony i uszka kndele będą jedli w przyszłym roku jak będą grzeczni.......
_________________ Pozdrawiam "nienormatywnych" i "nienormalnych" na drodze. Mega Windmill Transporter Driver
Dziwny skład.Jeszcze nie widziałem zestawu z "pchaczem",gdzie ciągnik z przodu podpięty jest pod balkon,a nie podobnie jak tył ciągnik balastowy na dyszlu.
U "Niemiaszków" to dość często spotykany widok. W tym zestawie zabrakło akurat PB tzw "Power Booster" czyli dodatkowy generator mocy, który powinien być zamontowany na końcu naczepy.
Masakra ten film, spodziewałem się, że z większą łatwością przychodzi jej jazda
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
U "Niemiaszków" to dość często spotykany widok. W tym zestawie zabrakło akurat PB tzw "Power Booster" czyli dodatkowy generator mocy, który powinien być zamontowany na końcu naczepy.
Andrzej ma racje raczej nikt nie pcha naczepy, przyczepę owszem...... A co by miał tu robić ten "PB" ? bo nie kumam
_________________ Pozdrawiam "nienormatywnych" i "nienormalnych" na drodze. Mega Windmill Transporter Driver
Osobiście do tej pani nic nie mam, ale Ciekawe czy po miesiącu pod rabanem albo innym ustrojstwem była by tak zadowolona z pracy kierowcy, co do prowadzenia to czai się niesamowicie, do jazdy na odcięciu gabarytem dłuuuuga droga.
O zmianie biegów mówicie? Nie jeździła przedtem automatem?
Zdać prawko musiała na manualu, to raz. Dwa, że czai się w tych zakrętach, gdzie naprawdę dużo miejsca, ciekawe jak to będzie, gdy naprawdę miejsca zostanie na żyletki...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości