1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
ale za to jeździ się duuuużo lepiej. A jeśli założysz specjalne poszerzenia to i deszcz nie straszny.
Stypa się robi w koleinach w deszczu, poza tym też jestem za szerokimi kołami
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: MAN TGX 18.440
Cytuj:
Cytuj:
A jeździłeś z szerokimi?
ale za to jeździ się duuuużo lepiej. A jeśli założysz specjalne poszerzenia to i deszcz nie straszny.
Poszerzeń nie mam, mam za to taki rant opony "Antisplash" który nie pomaga nic.
Podobać, też mi się podobają szerokie, co do jazdy dla mnie żadna różnica, tylko właśnie w deszczu problem. Albo w koleinach.
Czemu szerokie niestety? Dla mnie wygląda od razu lepiej.
A jeździłeś z szerokimi? Przychodzi deszcz i bocznych szybach, lusterkach nie widać nic...
Osobiście nie jeździłem. Mój wujek jeździł i na zwykłym i na szerokim, bardzo sobie chwali szeroki. Mówi że przy ciężarach jakie ciąga jest nie wyobrażalna różnica.
Teraz tylko pytanie czy częściej pada deszcz czy świeci słońce? Nie, to pytanie retoryczne. Moim zdaniem mimo to, że jest to upierdliwe wybrałbym szeroki.
Ja za szerokim "laczkiem" nie przepadam ale jak to mowia nie moj cyrk nie moje malpy Wazne ze dziadek robi robote i sie nie psuje. PrzemoBTC Na Olszyne ostatni raz jechalem tydzien temu. Ta granica robimy zawsze trase Bytom-Rostock.
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Szerokość w obu przypadkach jest identyczna, różnica jest tylko w profilu opony (czyli jej wysokości), przy 55-kach auto siedzi jakieś nie całe 4 cm niżej niż na 65-kach, za to prowadzenie po zakrętach i na śliskim jest dużo lepsze.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Po wizycie w niemieckim szpitalu i lekkim podreperowaniu staniu zdrowia załadowałem gabaryt 3m szeroko i wróciłem do domu na chorobowe. Więc przez jakiś czas samochodem będzie jeździł ktoś inny lub po prostu będzie stał i czekał na mój powrót.
W okresie międzyświątecznym został wymieniony filtr paliwa, wyczyszczone zbiorniki i naprawiona turbina. Obecny przebieg to prawie 715kkm.
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Od gabarytów to przepuklina może wyskoczyć, a ten sobie wyrostek wymyślił
Dobrze ze Niemcy Cię podkurowali, bo u nas to byś musiał z pół roku na zabieg czekać
Wracaj do zdrowia koluniu.
To był sarkazm. Jak wygląda sytuacja z naszą służba zdrowia chyba każdy wie, a jak nie to życzę mu aby się nie musiał przekonywać.
Właśnie się o tym przekonuje. Po powrocie do domu od razu udałem się na kontrole od razu na dzień dobry godzinę stania do rejestracji, później czekanie na wizytę a na końcu się okazało, że za wynikami krwi sobie poczekam bo aparatura się zepsuła a kiedy usg zrobią to ja nie wiem:)
Widziany dziś na trasie Pleszew-Ostrów Wlkp. Jechaliście za mną chyba na dwa auta w kierunu Ostrowa ,wołałem przez radio ,ale cisza...
Jakos wtedy przed 13 wyjezdzalismy na Niemcy w dwa samochody, ale bylismy na "swoim" kanale na cb
A co do powrotu do zdrowia sprawy po dokladnych badanich sie skomplikowaly bo okazalo sie ze mam guz nowotworowy na woreczku zolciowym, poki co niegrozny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 42 gości