po dwóch stronach siedziska na wysokości mniej więcej pierwszej bocznej dźwigni jest malutki otworek fi.max 4mm i trzeba włożyć i wcisnąć w kierunku lekko do tyłu tylko dwie strony na raz najlepiej ja przyciskałem 1 zostawiłem elektrodę i zdrugiej wsadziłem śrubokręt bo tylko to miałem pod ręką.i wtedy wysuwasz siedzisko do przodu
GG: 1
Samochód: Man TGA 18-440
Dziękuję za szybką odpowiedź. Jutro tam zajrzę i mam nadzieję że będę miał co włożyć w te otworki jakby to nie zabrzmiało .Dam znać jak się uporam. Niestety u mnie nie ma żadnych otworkòw. Siedzisko mogę wysunąć jakieś 10cm jak podniosę taką blaszkę obok dźwigni pochylenia siedzenia. Po przesunięciu tych 10cm jest blokada i koniec. Jak to ugryźć
przy tłoku amortyzatora jest regulacja. blaszka przekręcana po osi amortyzatora. do niej dochodzi linka w pancerzu od klawisza regulacji twardości. sprawdź czy przy amortyzatorze pancerz jest zamontowany. tam mi najczęściej wypadało. nie trzeba demontować siedziska, podniesiesz gumę to dojrzysz wszystko
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości