Witam, potrzebuję wypowiedzi ludzi którzy się znają na rzeczy a dokładniej CB
jako że za jakieś 2 tyg odbieram nowego Kamaza to muszę wyposażyć go w jakieś dobre CB i antenkę mocowaną ,,na stałe"
Kręcę się głównie wokół komina, zalezy mi na dobrych filtrach przeciw szumom i tzw. ANL
Co jakiś czas pożyczałem od kolegi YOSAN turbo i w miarę fajnie to chodziło, co o tym sądzicie, a może macie jakieś inne propozycję?
I najważniejsze to koszt ok 600zł! liczę na pomoc
Szerokości
W tej cenie możesz kupić nawet KPO DX5000 lub jego klony czy Superstar'a 3900N
A jak chcesz mniejsze radio i dość dobrze działające to Johnny/Harry III
Te, Dragonie, a czy to nie ty w innych tematach jechałeś że te Presidenty teraz to chińczyki są, i że do niczego się nie nadają?
A to że szumofon, że filtry nie takie, a to że ASC w jednym puszcza za mało, a w innym za dużo, a kasy trzeba napłacić a i tak ma się badziewie...
No to jak to w końcu jest, bo kolega prosił o wypowiedzi fachowców, a z ciebie dupa jest nie fachowiec .
Witam, sam mam YOSANa TURBO od około 3 miesięcy. W mieście bardzo przydatna jest automatyczna blokada szumów ASQ, w miarę dobrze sobie radzi z zatłoczonym eterem. Nie posiada RF gaina, którego niby zastąpiono funkcją LOCAL, ale według mnie działa to średnio.
Ogólnie z tego co pisałeś jeździłeś z tym radiem to pewnie wiesz co potrafi i na co je stać.
Według mnie w tej półce cenowej jest to bardzo przyzwoite radio.
Co do anten się nie wypowiem ponieważ z montażowymi nie mam za dużego doświadczenia.
Pozdrawiam.
President wbrew pozorom robi dobre radia lecz dużo płacisz za samą markę, a co do cb typowo budżetowych czego się spodziewać jak sprzęt ma plastikową obudowę. Oczywiście nie krytykuje bo sam Teddy używam w osobówce . W ciężarówkach mamy podkręcone taylory III radia godne polecenia choć brakuje i to bardzo rf-gain no i mic-gain.
Używał ktoś z was presidenta grant II ? Posiada kilka ciekawych funkcji ale opinie chodzą mizerne.
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
tak przypuszczałem, wiec miej na uwadze że to radio z rzeczy dobrych ma tylko panel z logo producenta i nie można go utożsamiać z tą marką, ani określać jakości pozostałej gamy modeli
Do renówki thalii z 2004 roku wsadzałem już różne radia, johnsona, starego valerego, ze dwa albrehty i dalej ciężko było się porozumieć. To auto uwielbia wytwarzać różne zakłócenia, kiedyś pożyczyłem teddiego i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu to radio pracowało w tym samochodzie idealnie Co więcej, Alan 101 też bardzo fajnie tam pracował.
Także nie wiem czy niska jakość samochodu umie dogadać się z jakością tych radyjek czy jak
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości