Cytuj:
A mnie ciekawi skąd kierowcy biorą te palety, których nie muszą oddawać i mogą sprzedać, bo ja wszystkie musiałem oddawać
Teraz to już nie, ale kiedyś jak jeździłem na dystrybucji leków to na magazynie głównym dawało się chłopakom czteropak piwa raz na jakiś czas i leki wjeżdżały na auto na nowiuśkich EPAL`ch. Potem wracał do nich zwrot zwykłych przemysłówek lub uszkodzonych epalek...
Każdy był zadowolony...
Teraz też często słyszę na CB w Polsce: "Koledzy, gdzie tu jest jakiś skup palet?"
w temacie palet dodam jeszcze ciekawostkę z tesco, otóż tesco nie pozwala by kierowcy pauzowali w pobliżu skupów palet to nic, że nawet na pusto mamy zaplombowane naczepy, obok skupu nie możesz stać i **uj! to jest tak głupie, że aż się wierzyć nie chce, no kompletnie oderwane od rzeczywistości, ale to jest prawda
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
w temacie palet dodam jeszcze ciekawostkę z tesco, otóż tesco nie pozwala by kierowcy pauzowali w pobliżu skupów palet to nic, że nawet na pusto mamy zaplombowane naczepy, obok skupu nie możesz stać i **uj! to jest tak głupie, że aż się wierzyć nie chce, no kompletnie oderwane od rzeczywistości, ale to jest prawda
I tak głupszy jest MLEKPOL. Tam pusta paleta jest świętsza od towaru. Do obciążenia za paletę to aż im się ryj uśmiecha. Chcą palety czyste białe nowe a sami tak kombinują żeby dać ci jak najgorsze g****, tak żebyś tego nie zauważył
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości