jeździmy od Stavanger po Hammerfest,Kirkenes w 90% Norwegią,zdjęć też mam sporo,ale to już wrzucę przy pierwszej 45h w aucie,wiadomo w domu czas jest dla rodziny Pozdrawiam!
Świetny materiał! Brakowało takiego na tym forum. Wielki podziw za Norwegię zimą. Mój tata 3 lata jeździł na Tromso, a od wiosny ja sam mam możliwość wsiąść na chłodnię i latać do Havoysundu po rybę do Holandii więc możliwe że mnie czeka to samo.... aż ciary idą Powodzenia i czekam na więcej!
Filmy świetne trochę krótkie, ale montaż, muzyka i pomysł na wysokim poziomie. Śmigasz na ciekawych trasach, ale jednak Skandynawia zimą rządzi się własnymi prawami. Życzę powodzenia na tych kierunkach .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Wedlug moich odczuc fajnie ze filmiki sa krotkie. Mnie bynajmniej nudzi ogladanie przez 5 min jak auto jedzie prosto autostrada. Muzyka rowniez ciekawa. Z checia bede ogladal nastepne publikacje.
Swietne filmiki. Ogladajac takie rzeczy chce tam jezdzic a potem gadam z kolegami ktorzy tam jezdza i juz nie chce. Moze kiedys... swoja droga to bylem akurat w serwisie Volva w Gdyni jak odbierali te Volva ktorym jezdzisz
Ja tam mu wogóle nie zazdroszczę. Jak widzę zimę na drodze już mnie ściska.
Miesiąc temu we Francji, jak większość wie nie było grama sniegu, a mnie, wyjeżdżając z parkingu rano złamało na zamarzniętej kałuży. Opona na napędowej do naprawy. Także zimę uwielbiam na obrazkach i szczerze nie wiem czym wy się tak jaracie.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Satysfakcja z jazdy w ciezkich warunkch, jak konca nos nie widać jest nie do opisania jaja rosną jak grzyby po deszczu no i spoczone rączki na kierownicy i adrenalina momentalnie kasuje chęć do spania
Bardzo ciekawe filmiki. Ja osobiscie lubie taki ciezki klimat,od suchych autostrad mnie odrzuca Szukam na przyszlosc dobrej firmy tutaj u ryżawych ktora zapuszcza sie do Norwegii polnocnej
Ciekawie, ciekawie, widoki do pozazdroszczenia, ale warunki drogowe juz raczej nie...swoja droga, niektore te "sciezki" przypominaja te z Irlandii, wasko i kreto a ten wjazd do tunelu przez brame to rozumiem ze tunel jest dwukierunkowy i daltego takie rozwiazanie?
P.S. pozostaje zyczyc szerokosci i przyczepnosci zzeby trole norweskie nie musialy wylewac zali na facebooku
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości