GG: 0
Już zdemontowana trwało to max 5 min z poszukaniem klucza 30 do odkręcenia głównej śruby Plastik cały ten czarny razem emblematem się dość cięzko ściąga a pod nim już tylko śruba "30tka" i odpiąć wtyczkę od przycisków.
A ściągana bo poprzednik zapragnął mieć "gałkę" która to uszkodziła ori skórę
W Poniedziałek od rana będzie obszywana tylko się zastanawiam jaką dać nić - (skóra czarna)czarną czy może granatową pod kolor skórzanej tapicerki czy czerwoną pod kolor dodatków na kabinie z zewnątrz??
O gustach się nie dyskutuje - ja bym zdecydował się na czarną nić do przeszycia kierownicy. Ale samo w sobie obszycie skórą kierownicy jest jak najbardziej na miejscu.
Cytuj:
Ta okleina drewnopodobna jest mocna
Z tym uśmiechem to do MAN'a I nie jest to okleiną tylko taki plastik, ot fabryczny full wypas , kiera,elementy deski + gałka biegów
A co do niebieskiej nici - jest zajebiście, pasuje do foteli czy skór na drzwiach, tworzy ładną całość.
Domyślam się, że to oryginalny plastik. Niemniej bardzo nie lubię tego typu wzorów, dla mnie istnieje mnóstwo innych wzorów i kolorów, które wyglądają o niebo lepiej/stylowiej od takiego plastiku wyglądającego jak tanie linoleum.
Ja też nie lubię sztucznego drewna - ale takie jest w tym aucie ... Nie mniej Ci powiem,że ostatnio jechałem znajomego TGA "zwykłym" i już to "drewno" jest dużo ładniejsze niż zwykłe plastiki Jak Stralis mi się nie sprzeda to chcę Hartmanna kupić szczotkowane alu
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości