GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Jako że w tematach Ksz które są już w tym dziale jest mały śmietnik, to pozwole sobie otworzyć następny topic myśle że ostatni... Dziś dostałem sporo zdjęć od Ksz, więc zamieszczam, on sam jak pisałem już gdzieś wcześniej niema na to zbyt czasu, a tak tylko spakuje w Winrarze, wrzuci na serwer archiwum i da mi link, skąd potem Ja pobiore archiwum razem z fotkami i zamieszcze na forum... Zdjęcia które zamieszczam są głównie z Niemiec, możliwe że któreś były robione gdzieś indziej... Co do jakości zdjęć to zdjęcia były wykonywane głównie podczas jazdy więc mistrzostwo świata to niejest, ale myśle że można pooglądać...
No to pierwsza seria zdjęć...
mistrzostwo świata to niejest, ale myśle że można pooglądać... Wink
Zdjęcia nie są złe, biorąc pod uwagę że robione w czasie jazdy. Ogólnie wszystkie pojazdy są godne uwagi, ale jak dla mnie to najlepsze są 3 Rki i Volvo XL
EDIT. Zapomniałem napisać o Dafie XF 105, który też mi się bardzo podoba
Bardzo ciekawe fotki. Dużo ciekawych zestawów, wśród nich nowości (XF 105 oraz Premium II). Mi najbardziej do gustu z tego całego zestawienia przypadło białe Volvo z tankkontenerem
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Zestawy na zdjęciach są ciekawe... szkoda tylko, ze jakość nie jest największa, ale wiadomo - wszystko w biegu Podobne Magnum od Webera sfociłem na tegorocznych feriach, szkoda, ze Stralis z Błonia tak marnie wyszedł...
Samochód: duży z naczepą
Zdjęcia choć wiadomo nie są rewelacyjne jakościowo, ale za to pojazdy na nich - wyśmienite Musiałbym sporo pisać na który pojazd szczególnie zwróciłem uwage, bo jest ich naprawdę sporo Pokuszę się jednak wymienić tych kilka najbardziej interesujących dla mnie : VOLVO from RICO VOLVO pod "BDFem" oraz VOLVO z kangurkiem MaTi LTD, następnie DAFik SSC pod beczką jak również czerwoniutka SCANIA "R" ; eh się rozpisałem - po prostu każdy pojazd bardzo interesujący
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Czaku1802 dzięki. To już wiem od kogo były pozdrownienia Z kolejnej partii fotek najbardziej podoba mi się Volvo z MATI L.T.D i czerwona Scania R z Ascher .
Fotki bardzo interesujące zaciekawił mnie ten prawdopodobnie amerykański sprzęt na drugiej fotce(wojskowy).Jak ktoś może powiedzieć coś więcej to z góry dziękuję.Powiem tyle bardzo ładne zestawy mi najbardziej spodobal się te czerwone R-ki i czarne FH.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Fotki bardzo interesujące zaciekawił mnie ten prawdopodobnie amerykański sprzęt na drugiej fotce(wojskowy).Jak ktoś może powiedzieć coś więcej to z góry dziękuję
Jest to wojskowy Freightliner FLD112 należący do armii Stanów Zjednoczonych stacjonującej w Europie.
Samochód: MAN TGA XXL
Pare fot z Muzeum w którym są Samoloty, również D, lubi się tam Stau'ować...
I 3 Dafy XF 105, tego z Cobelfretu możliwe że ktoś już widział na jakiejś www, bo wiem że było tam pare jego zdjęć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości