1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Mam wrodzony talent do opowiadania więc pewnie coś dodałem, ale fakt nie dało się przegapić Z Tobą tez fajnie było się spotkać. Chłopaki z placu pytali co ja za dziewczynę sprowadzilem hahaha
A niech zazdroszczą Ci mojej dziewczyny haha
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Mam wrodzony talent do opowiadania więc pewnie coś dodałem, ale fakt nie dało się przegapić Z Tobą tez fajnie było się spotkać. Chłopaki z placu pytali co ja za dziewczynę sprowadzilem hahaha
A niech zazdroszczą Ci mojej dziewczyny haha
Jakby nie mówić powód do zazdrości jest bo dziewczyna naprawdę ładna
więcej stania jak jeżdżenia zawsze to tak kiepsko idzie w tych skupach przy sezonie? w Rzeszowie też pare razy jak zobaczylem kolejke do elewatorow to niech ich... Ja bym psychicznie nie dał rady
GG: 0
Sorry, że w Twoim temacie ale tyczy się to ostatnich wypowiedzi - nie jeździłem już dawno na zbożach i wypadłem z tematu - ile można wziąć w sezonie za kurs do elewatoru ?? O te pieprzone kolejki mi chodzi - 80km zrobić przez 24H ?? To chore - wypadałoby z tysiaka wziąć za takie coś na chlopski rozum. A gdzie czas pracy w takich kolejkach?? Od rana do 3 w nocy znajomy stał ostanio,a załadunek i czas na to potrzebny??
Widziałem Cię parę razy na ZT . Premiumka wygląda kozacko ,naczepa też niczego sobie . Pozdrawiam
Trzeba było śmiało podchodzić jakaś kawa lub herbata a może i coś do tego by się znalazło.
Odświeżając temat foteczky z efektem prac malarskich. Dojdą na maskę pomarańczki tak jak były i coś bonusowo z dzisiejszej naprawy wiska. Myślę czy z tego co.co zostało nie zrobić wiatraka na upalne dni.
Za bardzo deptasz, biedna renia nie wytrzymuje tępa
Grill rewelka, teraz czarna lampa i jest kocur
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: Renault Premium / Range T
Paczę i myślę, że ten grill działa. Trochę wody w Wiśle wyschło zanim udało Ci się to ogarnąć, ale nie dziwne, patrząc na ogień jaki za Tobą idzie przy tych wszystkich mijankach
Czarna lampa, podmalować ten dół zderzaka i będzie kocur, jak to kolega wyżej napisał
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Paczę i myślę, że ten grill działa. Trochę wody w Wiśle wyschło zanim udało Ci się to ogarnąć, ale nie dziwne, patrząc na ogień jaki za Tobą idzie przy tych wszystkich mijankach
Czarna lampa, podmalować ten dół zderzaka i będzie kocur, jak to kolega wyżej napisał
Lampy teraz to priorytet. Dół muszę zamówić nowy bo te są zbyt poszarpane. Wczorajsze visko też swoje zrobiło. 2000 brutto wyszło więc tuningi muszą z dwa tygodnie poczekać
ha ha ha widzę że nasze renie podobne kwoty pochłaniają
Grill robi robotę jestem ciekaw efektu z lampami. Nie myślałeś nad zmianą tabliczki na bardziej widoczną ?
Co do zderzaka a właściwie jego dołu wpadaj na weekend do mnie nie takie się robiło
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
ha ha ha widzę że nasze renie podobne kwoty pochłaniają
Grill robi robotę jestem ciekaw efektu z lampami. Nie myślałeś nad zmianą tabliczki na bardziej widoczną ?
Co do zderzaka a właściwie jego dołu wpadaj na weekend do mnie nie takie się robiło
Oj Punie! Te kwoty to i tak są do przelkniecia ale i tak to jest drażniące. Na weekend wpadnę nie ma problemu
Tabliczkę chcę zmienić na taką a'la tablica rejestracyjna
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 32 gości