1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Wóz dobrze znane jeszcze przed oklejeniem, Jasną Magnumke kiedyś widziałem pod kawcem jak szła solo. Chyba 500tka ? bardzo ładna. Nawet niewiedziałem że na forum są auta z ok. łapanowa. Zaś ja żenię się wioske obok Żerosławic
Ta czarna kropka to Ty Wczoraj (03.09) pod Cottbusem. Po naczepie nie skojarzyłem, załapałem dopiero jak zrównałem się z Tobą, ale widziałem że zbierasz się do wyprzedzania, to nie chciałem świrować na lewym. Nie wołałem na radiu, bo mi nie działa
Ta czarna kropka to Ty Wczoraj (03.09) pod Cottbusem. Po naczepie nie skojarzyłem, załapałem dopiero jak zrównałem się z Tobą, ale widziałem że zbierasz się do wyprzedzania, to nie chciałem świrować na lewym. Nie wołałem na radiu, bo mi nie działa
Przyznać trzeba - Twój zestaw wygląda bajecznie
Pozdrawiam, szerokości
Hehehej! Dzięki za fote, miałem słabo z czasem więc cisłem uporczywie lewym.
Mam sentyment do busów bo tez chwile jezdziłem zawszę obserwuje czy jakiś busiarz mi nie mruga.
Siemanko.
Korzystając z wolnego czasu, udało mi się ogarnąć kilka fotek sprzętu. Drobne zmiany na przedziale 3 miesięcy, mianowicie auto zostało przygotowane pod transport ADR; gaśnice, tablice itp.
Cały czas pracuję nad samochodem, dopracowuje szczegóły głównie skupiając się na wnętrzu. Jak się uda może podrzucę jeszcze filmik jak gra nagłośnienie.
Co myślicie aby dodać jeszcze 3 białe lampki na przód nad tablicą rejestracyjną? Siadło by?
O widzisz. Dzięki za wstawkę. Nie wiedziałem o istnieniu takiego tematu. Teraz widzę dokładnie ile zmian dokonałem w samochodzie.
Cały czas rozmyślam nad zamocowaniem lampek pod tablicą. W wolnej chwili będę musiał sie tam schylić i obadać temat ile będzie rzeźbienia.
A gdzie to tak się spieszymy? Wyprzedzałeś mnie przed chwilą na A2 w Hannoverze (źółty TGX + kontenery Hermes). Niestety moje fafluńskie CB nie pozwala na komunikacje z nikim w innym języku jak niemiecki na kanale 9. No chyba, że to nie byłeś ty, ale auto identyczne.
A gdzie to tak się spieszymy? Wyprzedzałeś mnie przed chwilą na A2 w Hannoverze (źółty TGX + kontenery Hermes). Niestety moje fafluńskie CB nie pozwala na komunikacje z nikim w innym języku jak niemiecki na kanale 9. No chyba, że to nie byłeś ty, ale auto identyczne.
Po mojemu to oszpecili tira. A Ty kolego A robotę się weź a nie ciągle po parkingach i fotki
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 40 gości