Ten Matysek to dobra firma?, słyszałem że tam w okolicach to też uważać trzeba...
Moja biała Renata była od Matyska. Znam też kilka aut kupionych u Niego i są OK. Jak z każdym trzeba sprawdzić auto przed zakupem itd. Generalnie u Niego przebiegi są w miarę realne
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
GG: 1
Samochód: Coś tam zawsze jest
Może spróbuj sam na:
autoscout24.de
mobile.de
Mam znajomka,rzetelny gość.Ściąga w większości trzyosiowe ciężarówki MAN.Możesz zapytać u niego:Sylwek 600 730 441.Wziąłem od niego dwie ciężarówki i do tej pory nie narzekam.
_________________ Ganiam hulajnogą,bo lubię świat bez pedałów.
Ten Matysek to dobra firma?, słyszałem że tam w okolicach to też uważać trzeba...
Daleszyce, Bodzentyn - tam na każym podwórku Fabryka nowych używanych samochodów ciężarowych.
Czyli Matyska mówisz też omijać?. Patrzę na tą jego stronę jedna DXI 10' 74tyś zł, druga 69 tyś zł, a jedna 08' 67 chu*j wie skąd te ceny wymyśla..
To nie jest tak, że każde auto tam kupione jest be. Są wyprane i wypolerowane a do tego mają naklejki w Bodzentyn style aczkolwiek można kupić coś dobrego. Trzeba jechać obejrzeć i dopiero wyrokowac. Gniezno to następny bastion. Nie lepiej poszukać u jakiegoś przewoźnika który zmienia tabor albo w serwisie?
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości