GG: 7799641
Witam panowie, zna ktoś może firmy z woj podlaskiego lub mazowieckiego które latają w podwójnych na jakiejś dalszej trasie? Chcemy z kumplem razem się gdzieś załapać, ale większość firm gdzie dzwoniłem podwójnych nie robi.
_________________ "Mam do Ciebie malutenka prosbe, badz czlowiekiem laskawym tak i od czasu do czasu wcisnij prawy alt. "
Kiedyś w Augustowie jakaś firma jeździła, ale nie powiem jaka, bo te info mam od gościa z którym ostatnio się widziałem z 5 lat temu Wiem, że jeździł w tej firmie Actrosem MP2.
_________________ Roboty ziemne i drogowe, wynajem maszyn budowlanych.
GG: 7799641
Ten Irak to może zbyt odważnie aczkolwiek zaciekawiła mnie ta firma i trochę poczytałem, ale ostatnie informacje na forach są z przed 3 lat. Orientuje się ktoś może jak tam to teraz wygląda? Robią te same kierunki czy coś nowego?
_________________ "Mam do Ciebie malutenka prosbe, badz czlowiekiem laskawym tak i od czasu do czasu wcisnij prawy alt. "
Kolego podzwoń po firmach z Wyszkowa, Ostrowi Maz, Ostrołęki, Przasnysza, Sokołowa Podlaskiego, Siedlec... Myślę, że komuś euro w oczach się zaświeci jak usłyszy podwójna i dalsze kierunki. Powodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości