Samochód: Renault Magnum/MAN TGA
Witam. Mam problem z moja " kochana" magnumką a mianowicie ukręcił się wirnik pompy wody, a wiec wymiana na nową, przy okazji nowy termostat i płukanie całego układu chłodzenia. Po naprawie samochód przestał grzać. Z nawiewów co prawda leci letnie powietrze ale to nie to co przed naprawą ( wcześniej można było jeździć na golasa). Jakieś pomysły co mogło się stać?
Za prawą lampą idą przewody do nagrzewnicy, dochodzą do zaworu, złap ręką czy ciepłe są.
Bardzo często za brak ogrzewania odpowiada zawór.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
A dobrze odpowietrzyłeś? Te typy nie zalewa się po prostu płynem, trzeba odpowietrzyć.
Co zrobic zeby odpowietrzyc bo moja franca tez nie grzeje.
Ty jeździsz Dxi, to na Volvie, tu nic się nie robi, tylko trzeba dolać płynu jeśli ubędzie po otwarciu termostatu.
Kolega ma Etecha, to silnik MACK, tam były jazdy z odpowietrzaniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 43 gości