Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Super zdjęcia . Mi najbardziej podobają się zestawy które na plandekach mają felgi . Bardzo często widuje ich zestawy ale trochę nie podoba mi się to, że zestawy nie mają jednakowych barw
Cytuj:
Premiumki mogą być, bardziej ubolewałbym za tym że to Wielton...
Wielton to naprawdę dobra firma, według mnie nie mamy się czego wstydzić. Dowodem na to jest chociażby fakt, że nawet rosyjscy przewoźnicy kupują naczepy i przyczepy od wieluńskiego producenta, i te dobrze sobie radzą w tamtejszych trudnych warunkach...
Firma poszukuje kierowcow bo ostatnio jak bylem w miejscowym bezrobociu podpisac sie to dostalem informacje iz poszukuja kierowcow przyczym zatrudnienie na wlasnej dzialalanosci gospodarczej. Malowania i tabor maja bardzo ladny i woza glownie dla firm produkujacych opony i produkty gumowe bo z tego co wiem woza tez dla Continental Contitech.
koledzy zyczcie mi powodzenia bo od sierpnia bede próbował tam sie zachaczyć i zobaczymy co z tego wyniknie:))
MIeszkam jakies 40km od siedziby i dwóch znajomych z wioski dla nich jeździ;)
Płace są uż marne, śmigał u nich kierowca bo odszedł z firmy taty szefa i pośmigał tylko miesiąc i pojechał do Dani robić. A śmigają wszędzie oprucz Wschodu wiem bo z kierowcą gadałem i mają jakieś przydziały ze jedni na kraj a drudzy na International
Witam
Dziś dzowoniłem do Trans Południa i potwierdzam ze rekrutują. W kazdym razie biorą bez doświadczenia, na drugiego kierowcę, wymagania podane sa na strone, no i ta cholerna działaność. O tym to nie mam pojecia jak sie do tego zabierac:///
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
W tą niedzielę rozmawiałem z kierowcą z "Trans-Południe" na Litwie to mówił , że sporo nowych zestawów stoii pod płotem i czeka na kierowców.Kiedyś opowiadał , że kierowca musiał mieć doświadczenie jak chciał pracować w tej firmie , a teraz i młodych sadzają na nowe zestawy.
Także mówił , że nie zaciekawe pieniądze.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Zgadzam sie z toba TSR bo czasami kierewcy u prywaciazy jezdza po pare miesiecy za darmo albo dostaja marne grosze i slysza ze reszta pieniedzy za pare dni. Slyszalem ze w TP ciezka z pieniedzmi ale ja jako mlody kierowca chetnie wybralbym ta firme dla zdobycia doswiadczenia a malo jest teraz firm ktore chca brac mlodych. W TP nie dosc ze biora mlodych to jeszcze jezdzi sie nowym zestawem a nie rozwalajacym sie sprzetem.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Cytuj:
A proszę bardzo, tu jedna skakanka ustrzelona w stolicy (tym razem bez konkursu: gdzie to jest, no chyba że ktoś bardzo chce się wykazać )
Mi to wyglada na zjazd z wiaduktu nad torami kolejki WKD na Alejach Jerozolimskich. Zaraz przed rondem, a zdjecie robione z placu Computerland czy jakos tak.
powiem wam tak wójek mówił ze przysło do nich 200 mercedesów actors i poszukiwują kierowców ale nie wiem czy to jest prawda ale jakos niechce mi się wierzyc ale jak cos skontaktujcie się znimi
tel /014/ 680 87 03
fax fax /014/ 680 87 23
e-mail trans-poludnie@trans-poludnie.pl
Ja powoli sie przymierzam do nich tylko ze trochę sie jeszcze zastanawiam.
W moich okolicach widac coraz to nowsze zestawy od nich. Przez to widac ze się firma rozwija
Jestem ciekaw czy kierowcy w TP mają płacone za zwerbowanie młodego:D
Dostajesz warna za nieznajomosć regulaminu tj. obrazek w podpisie / Martin
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
moim zdaniem jest to dobra firma
Pod jakim względem dobra? Bo z tego co słychać np. wynagrodzenie aż takie piękne niejest... A samo to że na naczepach pisze iż potrzebni są kierowcy (zdaje się nie dosłownie) coś znaczy...
Ostatnio zmieniony 04 lis 2006, 16:31 przez lukaszml, łącznie zmieniany 3 razy.
W miejscowości Podgrodzie postawili Centrum Logistyczne na obszarze 6ha. Znajdują się tam rzecz jasna magazyny, a poza tym stacja kontroli pojazdów, warsztat i myjnia. Jest tam aż 300 miejsc parkingowych. Rzeczywiści mają konkretne zestawy. Opinie są różne na temat tej firmy, spotykam się głównie z mało pozytywnymi opiniami o TP. Firma po prostu zaniża stawki. A co do kierowców to stale ich potrzebują bo stale ktoś od nich odchodzi.
Mam ciekawa wiadomość. Widziałem dzis MANa TGA XXL w tandemie (BDF) w barwach Trans-Południe. Była to nowka, wiec albo TP wzielo na testy, z drugiej strony byc moze to wieksze zamówienie. Ma ktos z Was informacje na ten temat?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 78 gości