To o której ta premiera, bo już jadę spocony z nerwów i doczekać się nie mogę.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kiedy na Garbsenie wszyscy profesorowie klękną w stronę północną a na niebie pojawi się chmura w kształcie gryfa i posłyszysz ryk trąb marki Hadley wiedz, że właśnie wtedy światu ukazało się "to coś"
P.S oficjalny "fanpejcz" Scanii podaje 19.40 jako godzinę która wstrząśnie światem transportu.
Kiedy na Garbsenie wszyscy profesorowie klękną w stronę północną a na niebie pojawi się chmura w kształcie gryfa i posłyszysz ryk trąb marki Hadley wiedz, że właśnie wtedy światu ukazało się "to coś"
P.S oficjalny "fanpejcz" Scanii podaje 19.40 jako godzinę która wstrząśnie światem transportu.
Kurde mijałem dzisiaj Garbsen, nawet dwa razy i nic nie zauważyłem. Może zbyt wcześnie byłem.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego zza kulis wyjechała seria S i R. Bedzie ich rozrożniać wielkość kabin? A v8 to ciemny grill itd.
Ogolnie to przyjdzie sie przyzwyczaic jak do nowego FH 3 lata temu, ale jak dla mnie gdzieniegdzie nowe range T, dlatego prezentacja we Francji
Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, 20:55 przez tomekkomar, łącznie zmieniany 1 raz.
Halo w globie i wloty powietrza przy znaczku scania... la pysda....
Stylistycznie spoko, zobaczymy co pokaże mechanicznie do 2 lat
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości