Krupp Titan to jeden z moich ulubionych modeli ciężarówek z przełomu lat 50'tych i 60'tych. Pojazdy takie jak on tworzyły najcięższe zestawy drogowe. Można śmiało powiedzieć, że był to wóz z górnej półki - elitarny. Dlatego Twój wybór jak najbardziej mi się podoba. Czekam na kolejne części relacji z budowy. Masz może już jakiś pomysł na malowanie? Czy podwozie zostanie sprzegnięte z przyczepą?
Jak kiedyś będe miał okazje kupić przyczepę to bez wahania to zrobie a co do malowania to rame robie tak jak na obrazku a co do reszty to sie jeszcze zobaczy...
_________________ I am the passenger and I ride and I ride
And everything looks good tonight
singing la la la la lalalala
la la la la lalalala la la
Super, przyłączam się do grona oglądaczy. Tym bardziej, że obok Bussinga, posiadam również ten model. Tak więc pisz i wrzucaj jak najwięcej fotek z budowy tego cacka. Powodzenia.
_________________ pozdrawiam, Łukasz
WARSZTAT: cos z wagi ciezkiej ale tego jeszcze nie bylo
Dzieki. Mała przymiarka
[ Dodano: Pią, 11.08.2006, 17:46 ]
No model prawie skończony, plandeki narazie nie będe robić może kiedyś zrobie . A to fotki które dziś zrobiłem:
oczywiście model wymaga poprawek a halogen i emblemat są krzywe bo mi się w czasie sesji [wycenzurowano]
_________________ I am the passenger and I ride and I ride
And everything looks good tonight
singing la la la la lalalala
la la la la lalalala la la
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości