Cytuj:
W jakim świecie człowieku ty żyjesz,zrobisz kurs uprawnienia i co uważasz że już ci nadają bo pan kiero jesteś.Wiele jest dziad transów ale też wiele dobrych firm ale nie za dużych nie za bogatych lecz uczciwych.I taki choć by chciał to ci nie napałci.Z resztą to już było tu poruszane.wcześniej miałem wszystko wykazywane w poprzedniej firmie.teraz mam umowę od najniższej jestem na L4 i szef mówi że zapłaci nie od stawki co mamy ugadane tylko od tego co na papierze.I co dziad ale trzeba robić póki się nic ciekawszego nie znajdzie.
Zacytuję Ciebie ale odniosę się też do dwóch niezbyt kumatych kolegów którzy mi odpisali nad Tobą. Sami prowokujecie. Czy ja gdzieś w swoich postach, panowie TĘPE DZIDY napisałem kvrwa wasza mać, że mi się coś należy ? To, że ja chciałem coś w siebie zainwestować i z tego powodu jestem niezadowolony bo nic tego nie mam, to was oburza czy dziwi ?
Ja nie jestem, żaden pan kierowca i mnie to kompletnie nie rajcuje. Wiele w życiu rzeczy robiłem i robię do tej pory. Studia inż, mam skończone i co, mam iść na pół roczny albo 10 miesięczny staż za 900 zł a potem zaczynamy od najniższej krajowej ? A rodzina będzie parapety wpier*alać przez rok ?
Samo to Ci się znajdzie ale g*wno na bucie a nie robota.
A jak wyżej pisał jeden cwaniaczek, że ja bym chciał jak ordynator zarabiać. Czyli można mieć 3 na rękę a jak chcesz więcej to od razu to musi znaczyć, że z 10 tysięcy, nie ?
Musicie prowokować do awantury, nie ? Napisałem, że wyraziłem zdanie i nie chcę do gównoburzy prowadzić to 3 idiota nie potrafiący czytać ze zrozumieniem mnie musi wywoływać.
I przez takich jak wy właśnie pis wygrał wybory boście ze zrozumieniem kart do głosowania nie czytali