Witajcie mam pytanie bo zdalem w Uk testy na kat. c i cpc i wlasnie sie rozmyslilem i robie jednak prawko w Polsce wiadomo koszty znaczniej mniejsze niz myslalem a moje pytanie czy angielskie cpc to to samo co w Polsce kwalifikacja wstepna? bo ciezko cos znalezc na ten temt a jak juz znajde to 50 na 50, kazdy pisze co innego dzieki i pozdrawiam
Cpc w uk to to samo co w PL klasyfikacja.
Ja robiłem prawko w irl + cpc. W zeszłym roku wymieniałem prawko w Pl i nie było najmniejszego problemu, mimo że jeszce nie miałem wpisanego kodu 95 w prawko, tylko kartę od Cpc.
Dowiedz się w WK jak to wygląda dokładnie w Twoim przypadku. I dzwoń do swojego oddziału i weź dane urzędnika na wszelki wypadek.
Dzieki ale sprawdzjac swoje papiery i tak musze tak sadze przejsc KW bo w UK tylko zdane testy CPC a jeszcze praktyka wiec nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie , i pytanie te 140 h KW przespieszonej to trzeba naprawde siedziec na wykladach ? choc podobno moja firma bierze na siebie CPC ze oni mi zrobia tylko zeby przyniesc im prawko pozdrawiam
GG: 117176
Nigdy o takim pomyśle nie słyszałem. Nową kartę CPC dostałem jakoś w listopadzie 2016, więc na tyle aktualna jest moja wiedza Te karty to i tak pic na wodę, skoro moduły co roku się robi a karta ma datę "ważności" na 5 lat.
Jak robiłem jeden z modułów to instruktorka tak mówiła. Twierdziła też, że vosa ma być również w Irlandii.
Co prawda to było 2 lata temu, wiec może skończyło sie na planach.
Tak samo jak w PL. Tutaj robisz 35h raz na 5 lat, a tam co roku 7h
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Jak robiłem jeden z modułów to instruktorka tak mówiła. Twierdziła też, że vosa ma być również w Irlandii.
Co prawda to było 2 lata temu, wiec może skończyło sie na planach.
Tak samo jak w PL. Tutaj robisz 35h raz na 5 lat, a tam co roku 7h
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
w PL też możesz robić co roku jeden moduł - tylko nikomu się nie chce - organizatorowi, kierowcom.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości