Rozejrzyj się we Francji na stacjach benzynowych, na pewno w Calais na ostatnim Totalu przed promem (Pidou) widziałem atlasy z wyszczególnionymi odcinkami płatnymi, trochę mało czytelne np w słabym świetle (płatne żółte a bezpłatne beżowe, czy jakoś tak) ale są. Nie pamiętam wydawnictwa, chyba Michelin, ale nie jestem pewien.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ktore nalezy przestrzegac , ostatnio mnie pieknie zdjeli na N79, jak zabke przerobilem na tej "kilometrowej" dwupasmowce, zjazd dalej komitet powitalny juz czekal☺
Ja jak jeździłem "portugalką" to z przyjemnością tam wyprzedzałem i zawsze jakoś mi się udawało. Ogólnie to miło wspominam jeżdżenie tamtymi terenami. Z Aire de Beaune-Tailly na A6 do Bidart robiłem w niecałe 10 godzin i zawsze układałem sobie tak trasę żeby być nad oceanem jeden dzień. Ale to jeździliśmy w kółkach z Polski do Valladolid. To se ne vrati
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości