Cytuj:
fajne scanie ale nie podchodzą mi tiry z noskiem ...
wole kwadraty lub prostokąty
A dla mnie Scanie z noskiem poprzedniej i najnowszej generacji (której produkcja wkrótce się skończy ) to jedne z najpiękniejszych europejskich trucków, natomiast za amerykańcami z noskiem nie przepadam, w ogóle amerykańskie ciągniki nie za bardzo mi się podobają, zdecydowanie wolę ciężarówki ze "starego kontynentu"
fajne scanie ale nie podchodzą mi tiry z noskiem ...
wole kwadraty lub prostokąty
A dla mnie Scanie z noskiem poprzedniej i najnowszej generacji (której produkcja wkrótce się skończy ) to jedne z najpiękniejszych europejskich trucków, natomiast za amerykańcami z noskiem nie przepadam, w ogóle amerykańskie ciągniki nie za bardzo mi się podobają, zdecydowanie wolę ciężarówki ze "starego kontynentu"
Mnie po prostu właśnie ten przód razi jakoś i wolę te nasze trucki...
A amerykańce wogóle odpadają -
To moja opinia
_________________ -=Pozdrawiam wszystkich truckerów i nie tylko =-
To jest to co lubię! Mam tylko dwa małe zastrzeżenia - w modelu T to kanciaste orurowanie nie pasuje do zaokrąglonego noska, a na czwartym zdjęciu od góry orurowanie w ogóle mi się nie podoba , natomiast bardzo ładnie wyglądają te zamontowane na skankach z 1 i 5 fotki.
Cytuj:
A amerykańce wogóle odpadają -
To moja opinia
Moja też , zdecydowanie wolę "nasze" europejskie ciągniki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości