1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Z tego co widze to zakres prac w aucie i zabudowie mniej wiecej podobny wiec jak wymieniac to chyba calosc
Swoja droga az tak zapuscic sprzet, jak to chodzilo przed postojem? az nie podobne do Twojego pedantycznego dbania o [wycenzurowano]
A no działało do końca ale jak jadłem obiad w domu i coś wyło to wiedziałem, że dzik jest blisko Do tego państwo PISu przyczyniło się do szybszej wymiany licznika
No więc tak auta jeżdżą czerwonym poszły dwa wtryski do wymiany do tego został zamontowany filtr separator paliwa. Przed nowym rokiem dostanie nowe Michelin multiway na napęd. W naczepach wymienione lampki rogowe na aspock 3 led. W szmitkach zostały też zamontowane zegary mierzące ciśnienie w poduszkach.
W moim przy 800 tys pełna obsługa regeneracja siodła na ori częściach JOST. Nowe sprzęgło EATON i ostatnia zmiana która mnie najbardziej cieszy. Światła do jazdy dziennej LED z Mana Euro 6 xenon naturalnie został, wszystko działa idealne błędów brak
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 46 gości