Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Tak jeździ od miesiąca. Co do ładunków, to nie wiem co dokładnie wozi (jak przyjedzie to spytam). W większości robota wyglada tak, że bierze naczepę, jedzie ją załadować (albo rozładować) i odstawia (najczęśćiej do portów). Przez caly miesiąc jeździł po pólnocnej Francjii (dużo razy ANgers i Rouen) i po Belgii.
[ Dodano: Pon, 01.05.2006, 19:48 ]
A i często ciągał firanki Ewalsa.
Kolega mojego taty zwolnił się i poszedł do Heisterkamp.Jezdzi sie 3 tygodnie a tydzień w domu.Podobno jak sie zjedzie na baze daje prezes 70 euro na powrot do domu.
Wszyscy kierowcy sa zatrudnieni w Polsce. Tylko jeżdżą na zachodzie i mają przydział do poszczególnych baz. Tylko ciekae jakie warunki beda na krajówce (o ile taka bedzie).
Jako ciekawostkę moge podać, ze Heisterkamp bedzie jednym z wystawców na Master Truck w Opolu. Pzdr.
[ Dodano: Pią, 14.07.2006, 21:23 ]
Idealnie by było jakby zrobili przesiadki w Szczecinie a jazda tak jak dotychczas.
Samochód: Duży
Wiadomo,że zawsze może sie trafic jakiś zły pracownik i już rodzi się kłopot...Moim zdaniem Heisterkamp juz nie długo bedzie tak znaną w Polsce firmą jak VOS,RICO,PEKAES czy inne wielkie firmy...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: Duży
Ładniutkie te Roburki...Napewno lepsze od DAF-ów i SCANII Topline bo mają płaską podłogę...No i czy ja wiem,czy takie biedne?Widać,że zderzaki są w kolorze kabiny a nie szare plastikowe,z tego co mi wiadomo to każdy ACTROS ma klimę no i takie rzeczy jak elektryka szyb i lusterek-sądzę,że te też to mają bo na dodatek to wersja MEGA SPACE.No i jeszcze ten Blue Tec-pewnie 5 czyli dużo można się domyślać że po Niemcach będą ganiać...A moc pewnie 360km-wątpię żeby wzięli 310...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 65 gości