Cytuj:
Ale tak brzydko to się nie odezwał nawet żaden właściciel dresowozu, których tu pełno
Ejj, Lukassz, nie każdy właściciel BMW to cham i prostak. "Bitte folgen" więc
.Duugi chciał tylko powiedzieć, że eRKaZet wpadł z tym fiutem w klimat wątku, jak teściowa zgasić świece po romantycznej kolacji z ukochaną
. To jeedziem dalej....
p_filip89, nie rób pypy. To oryginalny Shadow line do ostatniej listewki a nie jakieś osprayowane badziewie w sobotę przed remizą a lampy przyjechały z DE. Tył to produkt Hella, (kurr...wa mać, prawie 400 eurasów) a przód jakieś Valeo. Jak już jesteśmy w temacie BMW...Swego czasu miałem okazję pomieszkiwać niedaleko znanego fanom marki warsztatu firmy G-POWER. Przybywały tam auta z całej EU po.....oczywiście więcej koni. Co przejazd po zakupy, musiałem się zatrzymać. To było dla mnie, jak świątynia. Niepozorny warsztat, gdzieś na Bavarii, w zapyziałej wiosce. I pomyśleć, że stąd wychodzą auta 500KM +:
I najmocniejszy sedan świata, e60 M5 Hurricane, seryjne 507KM G-power zmieniło na 750KM i 359km/h:
Trafiło się kiedyś nawet X5 z PL
Przy takim bydełku moje biedne e38 z tymi 287KM robiło jedynie za tło. Swego czasu miałem okazję pracować przy drodze, gdzie po przeróbkach mechanicznych strojono te auta podczas jazdy. Wszystkie pieniądze oddałbym, by tam wrócić. Buuut i jeszcze raz buuut. Ten odgłos to muzyka dla moich uszu . A pomyśleć tylko, że to dobre 5km landówki pośród pól kukurydzy
.