GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Cytuj:
mam pytanie odnoscnie tachografów cyfrowych. Czy tam tez zapis wszystkich parametrow odbywa się na tarczce, czy jest to zapisywane w foormie elektronicznej w pamięci tachografu? Może troche głupie pytanie, ale nie mam pojęcia jak to się teraz bedzie odbywać...
Nie będe sie rozpisywał, żeby nie dublować tematu , na ten temat, możesz obszerniej poczytać tutaj: viewtopic.php?t=3415 Oraz na stronach:
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
mam pytanie odnoscnie tachografów cyfrowych. Czy tam tez zapis wszystkich parametrow odbywa się na tarczce, czy jest to zapisywane w foormie elektronicznej w pamięci tachografu? Może troche głupie pytanie, ale nie mam pojęcia jak to się teraz bedzie odbywać...
Z tego co mi wiadmo to na 100% będą te dane zapisywane na płycie CD i ale niejstem pewien w 100% czy będą zapisywane dalej na tarczkach ale chyba tak.
O ile dobrze pamiętam, to na tachografach cyfrowych zapis jest w formie elektronicznej - można go zgrac na mobilną pamięć (typu Flash), ale można też otrzymać z tachografu cyfrowego wydruk - wygląda, jak kwit z kasy fiskalnej (mniej/więcej oczywiście).
Z tego co sie orientuje to tam nie ma tarcz. Każdy kierowca posiada swoją kartę, którą wkłada to tachografu. I dane zapisywane są w formie eletronicznej.
_________________ ---Spoko Ziom---
---Kulturalana 19---
---Polski Traker---
---B,C,C+E,D---
---Za kółkiem spędzam dnie i noce... Taka praca??? Nie styl życia... Szerokości...
A ja Panowie dopiero dolaczam do Swiata keirowcow takze mi osobicie bardzo sei to przyda. Nie mam problemu z wypelnieniem wykresowki ale te czasy pracy czasy jazdy pauzy itd tu dzielic tam nie to musze jeszcze dobrze opanowac hehe:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 46 gości