1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Furmanka póki co jeszcze chodzi i narzekać nie ma co. Jakiś czas temu miałem chwilową przepinkę ale już wróciłem pod swój ogon a i również stałem się szczęśliwym posiadaczem drugiego poppy
A widzisz znaczy pomyłka ale byłem prawie pewien ze to Ty nawet mial podobne falbany od Adamosa teraz nie byłeś ale jakbyś się wybierał w te strony pisz śmiało
Pierwsza w życiu Grecja na kołach zdobyta. I o dziwo roburek mój dał radę, niebieski nie miał tyle szczęścia i na powrocie pod Sofią pompa wody poszła.
Niebieski coś ok 600k.
W BG kontroli zero to samo w Grecji. Kotrole mieliśmy na Węgrzech ale tylko sprawdzili papiery i poszedł dalej. Potem była kontrola w Rumunii tu już podobnie jak u Niemca sprawdzili ładunek papiery ale u mnie zapytał tylko czy tacho ok i kazali jechać ale niebieskiemu już tacho sprawdzili.
Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony jazdą po tamtych rejonach bo przed wyjazdem dużo osób mówiło, że tam dzicz itp ale jakoś jestem innego zdania.
Póki co tylko trzy auta wyskoczyły tam. Pytałem się tych moich czy jakaś stała robota będzie tam czy jak to narazie to pojechaliśmy i dalej sie zobaczy także nic nie wiadomo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 28 gości