Czy taki wóz w automacie, na biegu, bez gazu powinien ciągnąć?
Pytam bo oglądałem 3 szt w jednej firmie, i każda minimalnie ciągnie, a np Premiera nie.
Czy taki wóz w automacie, na biegu, bez gazu powinien ciągnąć?
Pytam bo oglądałem 3 szt w jednej firmie, i każda minimalnie ciągnie, a np Premiera nie.
Pierwszy zryw po wrzuceniu biegu. Samego konia owszem, pociągnie, cały zestaw rzadko, zwłaszcza załadowany.
@Kierowniku chyba wreszcie mogę sie odwdzięczyć:D niby u mnie po zmianie sprzęgła też tak jest (niby te nowsze modele taka maja i dodatkowo wyższą temp oleju silnikowego ok 116-120stC ale u mnie ostatnio po zmianie pompy i termostatu spadło do 107-111st)
swoją droga trzymaja sie te auta w cenie takie 12r ok 500-600tys/km 150tys plnów
Wygrał przetarg w Sołectwie na zaopatrywanie piaskownic przy Gminnych Ośrodkach Kultury.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: Duży
Może to też zależeć od wgranego programu.Jeśli złożysz wybierak skrzyni w pozycję spoczynkową,to na wyswietlaczu pojawia się program jaki jest wgrany.Ja wszystkimi FH jakimi jeździłem miały program FE(długie dystanse po dobrych drogach),sprawdź jaki tam jest.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
I mendel jaj, butle wina i za resztę niech idzie do kina.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości