Samochód: DAF
Nawet nie musisz mieć KW ani C żeby wyrobić KK. Warunkiem jest tylko mieć B i ten sam numer PJ (musisz odebrać po zrobieniu uprawnień w tym samym urzędzie co odbierales pierwsze PJ).
Nawet nie musisz mieć KW ani C żeby wyrobić KK. Warunkiem jest tylko mieć B i ten sam numer PJ (musisz odebrać po zrobieniu uprawnień w tym samym urzędzie co odbierales pierwsze PJ).
Jo jo! Dokładnie! Mój brat tak zrobił jak zdawał na C
Poszło do urzedu o wydanie prawka C+E, czy zanim mi je wydadzą to mogę wysłac wniosek o kartę, czy muszę najpierw odebrać te prawko?, jeszcze nie jestem zatrudniony, pozdrawiam.
Witam, mam taki problem mianowicie skradziono mi wszystkie dokumenty, KK, dowód, prawko i dzisiaj złożyłem już wnioski o dowód i prawko i teraz czy istnieje jakaś mozliwość aby nie czekać na prawko i wyrobić kartę kierowcy? Ponieważ do tego wniosku o KK trzeba kopie prawka którego oczywiście na chwilę obecną nie mam a dopiero bedę miał do 3 tyg. a wiadomo pózniej znowu trzeba czekać na KK a wiadomo czasu mało. Z góry dzięki
Witam, tylko nie krzyczcie... jak dobrze rozumiem karta kierowcy potrzebna jest tylko wtedy gdy aucie zamontowany jest tachograf cyfrowy? co w przypadku gdy tachograf jest na tarczki ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 23 gości