Dzień Dobry Panowie. Potrzebuje pilnej opinni ponieważ jadę za dwa dni oglądać auta i mam do wyboru Man tgx 26400xlx lub 26440xxl z przebiegami koło 400 tyś. Ten pierwszy jest z 2016 a drugi 2014 z osią skrętną cena praktycznie ta sama. Są to bdf będę zakładał burto firane i + przyczepa. Pytanie czy ten silnik 400 km nie będzie za słaby? Ewentualnie słyszeliście coś złego o którymś z tych silników? Będę wdzięczny za każdą informacje. Pozdrawiam i przyczepności
Samochód: Duży
Bardzo możliwe,a wręcz nawet pewne,że te elementy z wizji MAN-a na temat aut miejskich przyszłości zobaczymy w Lutym,w nowej generacji pojazdów z lwem na masce.
Zdjęcia z mojego dysku
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Ciężko stwierdzić,chociaż mam wrażenie że kabina siedzi trochę wyżej,ale może to być złudzenie.Odnośnie tego projektu to widać podobieństwa w zagospodarowaniu kokpitu czy jego formie ze zdjęć z wnętrza jeżdżących prototypów.Coś tam zawsze będzie lepiej niż obecnie,założenia są takie...
Na tym zdjęciu widać dobrze wyprofilowanie na dole w drzwiach,które zapewne pomoże lepiej utrzymywać czystość szyb i lusterek,bo teraz dość szybko się brudzą...
źródła:mój dysk i 40ton
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Sądzę,że ich raczej tu nie widać.Wątpię by zmarnowali tyle przestrzeni pod kokpitem,tym bardziej że chyba będzie płaska podłoga.Mnie bardziej zastanawia to coś zamaskowane,wystające względem reszty kokpitu.Po zarysie który widać to chyba pokrętło,a obok w rogu jest jakiś przycisk,być może to jakieś pokrętło do sterowania coś w stylu IDrive w BMW?Bo nad tym jest już panel klimy i wyżej chyba jakieś odnośniki do radia to czemu by to mogło służyć...?Początkowo pomyślałem o skrzyni biegów,ale widać że sterowanie biegami jest w manetce,podobnie do Scanii.
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości