Cytuj:
Cytuj:
PS. Jakby ktoś się pytał dlaczego nie pójdę z tym do prawnika? Pójdę, ale chcę zasięgnąć również opinii ludzi z doświadczeniem.
Jakim doświadczeniem jak SENT działa od niedawna, mało kto musi z tego korzystać a jak już to po 5 razy sprawdza czy wszystko działa i świeci sie jak powinno a ty oczekujesz opinii ludzie którzy mieli wtopy...
uwierz mi ze kto musi i z tego korzysta to doświadczenie i po miesiącu można mieć olbrzymie i wtop ludzie mieli już masę , za jeden błąd w dokumencie masz jedyne 5000zł kary , jak to wchodziło to tygodniowo miałem po 5-10 kontroli...obecnie jest ich troszkę mniej
kolejna sprawa jest taka ze przepisy są niejasne i różnie interpretowane a oni maja mega parcie zeby wypisywać jak najwięcej mandatów
zdarza się tak że "wszystko świeci na zielono" a sygnał nie jest wysyłany, znam dwa przypadki takie i oczywiście za to były kary.najważniejsze zeby wejść sobie w "lokalizacja" i sprawdzić czy widać nas na mapie. jak nie widać tzn, ze nie wysyłamy sygnału i w razie kontroli jest problem a aplikacja często ma zwiechy i problemy.
Synk3, nie rozumiem dlaczego mając GPS na naczepie używasz wadliwej aplikacji którą można zapomnieć włączyć i narażasz się na 5kę dla siebie i 10 na firmę?
podajesz gpsa z naczepy do systemu i zapominasz o sprawie.
a ile czasu upłynęło od momentu wyjazdu z bazy paliw do momentu dojazdu do miejsca rozładunku? więcej niż godzina? przez całą drogę miałeś wyłączonego tableta?