Samochód: Renault T High 480
Cześć koledzy, miałem taki problem, otóż po włożeniu karty do tachografu, po pauzie tygodniowej 45, migała opcja czy zrobić wpis manualny, zająłem się czymś na kilka sekund, i tachograf sam coś zaakceptował, sprawdziłem że jest odpoczynek 45 h, ale już po zrobieniu wydruku po 2 dniach , widać było że jest znak zapytania ? na całym moim odpoczynku tyg. O co tu chodzi? Sorky, swiezak jestem . Zrobiłem wydruk, zaznaczyłem odpoczynek, ale czy mnie gdzieś na Fin, LV, LT,EE,PL, nie skasują na kilka stów. Z góry dzięki za każdą odpowiedź.
Samochód: orange i grafitowy
jak wkładasz kartę i masz robić wpis manualny to rób tylko to bo inaczej tachograf sam za ciebie zrobi tak że nie masz pauzy.
2 razy mi sie to zdarzyło i od tego czasu klikam powoli patrząc dokładnie na wyświetlacz - dookoła może być woja i nie interesuje mnie to dopóki nie zrobię wpisu.
na teraz to załatw sprawę jak pisał Rossi.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Samochód: Renault T High 480
Cytuj:
jak wkładasz kartę i masz robić wpis manualny to rób tylko to bo inaczej tachograf sam za ciebie zrobi tak że nie masz pauzy.
2 razy mi sie to zdarzyło i od tego czasu klikam powoli patrząc dokładnie na wyświetlacz - dookoła może być woja i nie interesuje mnie to dopóki nie zrobię wpisu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości