Mnie to zastanawia różnica nagłośnienia pomiędzy NGR a NGS, pomimo wyposażenia w 4x20W głośniki i pakiet Infotainment Premium.
Jeździłem siedmioma egzemplarzami NG, 3x S, 4x R - jedna miała małe biedne radio, trzy miały Premium.
W każdej R z Premium przy głośności radia powyżej 22 poziomu charczą głośniki. W Skach dźwięk był zawsze czysty. Zastanawia mnie skąd wynika ta różnica.
Paradoksalnie najlepiej grała Rka z biednym radiem, dźwięk był najczystszy jak na fabryczne możliwości osprzętu.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: F90 19.362
A Wy co, dalej bez tiktoka i współpracy ?
Poważnie oni ściągnęli ponownie pary które robiły tiktoki żeby "ocieplić" wizerunek firmy po wiosennych rewolucjach
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
A co tam za rewelacje były? To oni się ciągle ogłaszają na „soszjalach”? Tam chyba nawet oddział gdzieś Kiele BRONISZUW majo…
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: F90 19.362
Na wiosnę ta firma stwierdziła że podwójne obsady są zbędne i stawki mają za wysokie. Skręcili wszystko i okazało się że nie ma komu jeździć. To teraz pościągali tiktokerow żeby "ocieplić" wizerunek firmy
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Też tak uważam. Są "roboty" na których podwójna ma sens i jest wskazana, ale jest ich mało moim zdaniem. Szczególnie w dzisiejszych czasach gdzie koszty pracownika są duże, a zatłoczone drogi powodują że czasem ciężko zaplanować czas przejazdu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości