Strona 3513 z 3515 [ Posty: 70295 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13511 3512 3513 3514 3515 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 lis 2024, 7:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: na baterie

Oj chłopcy, serio nie chciało mi się poświęcać na Was czasu, ale swoimi potyczkami zmotywowaliście mnie do poświęcenia dla Was 2 minut mojego życia. Zatem połączę Wam tutaj kropki, które nawet przedszkolak ustawi w odpowiedniej kolejności.

Nie wiem, nie znam się, ale... 😅
Niedziela popołudnie. Użytkownik K wrzuca post z lokalizacją sklepu podaną w screenie, co wydaje mu się chyba podstępem lub wielkim odkryciem geograficznym.

Chwilę później pod jego postem pojawia się przytakujący post kolegi zielonego.

W późniejszych godzinach pojawia się nerwowy post K.

W trakcie, w magiczny sposób znika post kolegi moderatora (wydygał??) i jeden z postów Kierownika (strzelam, że to przypadek i z wrażenia ktoś usunął również jego post).

Następnie użytkownik D próbuje wzniecić wieczorową aferkę zwieraczową 💩, od paru dni próbując w postach puścić przekaz, że znana jest mu lokalizacja 😅

No, niezła ekipa.

Każdy w sieci zostawia swój ślad , chociażby w zakresie IP. Pomyślmy, hipotetycznie 😅,skąd użytkownik K, czy D mógł mieć info, czy sugestię, na temat lokalizacji logowania i dlaczego w trakcie wczoraj zniknął przytakujący post jednego z moderatorów?

Pewnie przypadek 😅

Czy to jakaś zorganizowaną grupa, a sprawa wydaje się co najmniej rozwojowa? Kto jest Hersztem grupy, a może ktoś steruje nią zza murów w pasiaku? 😅

Zamiast szukać po IP, można np. po prostu napisać, zapytać o lokalizację, a tak niektórzy to się chyba tasowali nad kompem z emocji, zamiast po całym tygodniu spędzić weekend z rodziną.

Mam nadzieję, że odpływy Wam się nie przytkają od tego szamba, które sami sobie wylaliście we własne gniazdo.

Pozderki ze "słonecznej" Grecji, ale to pewnie widzicie, włącznie z logasem na lotnisku na Okęciu 😁

Miłego poniedziałku "bystrzaki" 😁

Post Wysłano: 18 lis 2024, 8:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

:lol: uderz w stół…
Normalnie detektyw.

Obrazek

A teraz wybaczcie ale muszę lecieć. Kolejka na Świecku sama się nie [wycenzurowano] lewym.

Post Wysłano: 18 lis 2024, 9:23

Użytkownik

Użytkownik

Żebyś się tymi nożyczkami nie skaleczył od tego uderzania :lol:

Kiedyś po parkingu kierowcy chodzili i handlowali oszczędnościami, fajkami, teraz na czasie są dane :D

Gang Olsena :mrgreen:

Post Wysłano: 18 lis 2024, 12:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Dobra, weź już wypi*rdalaj.

Post Wysłano: 18 lis 2024, 14:07

Użytkownik

Użytkownik

Gdzie jest przycisk "lubię to"?

Post Wysłano: 18 lis 2024, 14:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Gdzie jest przycisk "lubię to"?
Też szukałem godzinę i nic :/

Post Wysłano: 18 lis 2024, 15:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Jakie IP? Czasy, kiedy IP i host były stałe, niezmienne dawno się skończyły. IP ciągle masz inne po przelogowaniu sieci.

Post Wysłano: 18 lis 2024, 22:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ja kompletnie się pogubiłem:
1. czy nasz kolega kupił już te lampy LED? jedną mam od starego roweru, mogę oddać gratis jak trzeba.
2. po co jechać z Grecji do polskiej Castoramy po te światła.
3. co ma z tym wspólnego adres IP kogokolwiek?
4. czy w Grecji nie można ich kupić, nawet drożej, aby transport się zwrócił?

Post Wysłano: 18 lis 2024, 23:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
ja kompletnie się pogubiłem:
Obrazek
Po prostu pan żabka przeczytał książkę i próbował nas nią zainteresować.

Post Wysłano: 19 lis 2024, 9:17

Użytkownik

Użytkownik

Obrazek

:lol:

Post Wysłano: 19 lis 2024, 9:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Obrazek

to do tego Ci potrzebna ta lampka LED?

Post Wysłano: 19 lis 2024, 10:30

Użytkownik

Użytkownik

Się dba o kierowców, niezbędnik podczas remontów w trasie, gdyby jakąś poduszkę trzeba było wymienić w nocy, czy inną trytkę założyć.

10 letnie Ivenia E6 Wieltonkami będą wymagać stałej opieki serwisowej.

Post Wysłano: 19 lis 2024, 11:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Za to ty potrzebujesz opieki psychiatrycznej. :D

Post Wysłano: 19 lis 2024, 11:23

Użytkownik

Użytkownik

Wydaje mi się, że nie większej, niż niektórzy detektywi, śledzący moje logowania, a potem w popłochu usuwający posty :D

Obrazek

Post Wysłano: 19 lis 2024, 13:00

Użytkownik

Użytkownik

No debil :D

Post Wysłano: 19 lis 2024, 13:04

Użytkownik

Użytkownik

Uzasadnij swą błyskotliwą wypowiedź :D
Widzisz, nawet w jednym zdaniu Cię nie zaczepiłem, a Ty mi wyjeżdżasz od debili :) Tak wiec miło mi, że prezentujesz sobą tak wysoki poziom :D

Czyżby armia obrony Gangu Olsena się zbierała?
Czyżby pewien moderator, w obawie przed aferką koperkową, że udostępnia na zewnątrz IP, szukał sobie poklasku, w obawie przed czymś?

Było myśleć, co się robi :D

Post Wysłano: 19 lis 2024, 13:53

Użytkownik

Użytkownik

No właśnie o tym piszę. Bo jest tak, jak napisał Damian, że po IP, to od czasu neostrady możesz sobie g**** sprawdzić. Odkąd weszło zmienne IP, za każdym razem pokazuje co innego. Byłem chwilę moderatorem, próbowałem kilka osób/spamerów sprawdzać i nic to nigdy nie dawało.

Po parciu na zwieracz i wykręcaniu kota do góry ogonem, wygląda że Cię znaleźli i nie jesteś już anonimowy. A skoro cię znaleźli i nie po IP, to parafrazując twoje ostatnie zdanie - było myśleć co się pisze :]

A skoro dla części nie jesteś już anonimem, to reszcie też się przedstaw :D My tu przyjmujemy synów marnotrawnych, którzy kiedyś odeszli z forum, niezależnie czy z tarczą czy na tarczy 8)

Post Wysłano: 19 lis 2024, 14:16

Użytkownik

Użytkownik

Czyli jednak chłopak mocno zbroje naznaczył, że tak mocno go bronisz, zwłaszcza jako były moderator, kumple po fachu znaczy się :D

Wystarczy kilka sekund w google, pierwsza lepsza strona z geolokalizatorem IP, wrzucasz i wiesz skąd ktoś nadaje, tak w przybliżeniu, no zwłaszcza jak robi to z telefonu komórkowego. Ba, nawet wiesz z jakiej sieci nadaje :) Nie zrobisz tego, jeśli nie masz czyjegoś IP. A kto ma dostęp do IP? Na na pewno nie zwykły użytkownik. Chłopak sam się sprzedał swoich zachowaniem, usuwając swój post itp. Między innymi IP, to są dane osobowe, które są odpowiednio chronione, jest tutaj coś takiego jak polityka prywatnosci nawet. Wiesz, mamy czasy jakie mamy, RODO, srodo i wiele innych kwestii, za wylanie czegoś takiego grube aferki idą. Sorry, ale nie jest to normalne, aby udostępniać na zewnątrz takie dane. W imię czego? Bo jakeiś gumowe ucho nie może czegoś zdzierżyć?

Zarejestrowałem się tutaj dla Kierownika :D I to jest chyba jedyna osoba, która może do mnie rościć jakieś pretensje, uwagi :D Jeżeli ktoś dostał pstryczka w nos, to tylko dlatego, że mi z czymś pojechał, zaczepił. Sam z siebie nikogo nie zaczepiałem jako pierwszy (poza Kierasem) :D

A odnośnie lokalizacji. Czy ktoś z tego robił jakąś tajmnicę? Pelikany dostawały takie pstryczki, jakie chciały, jak chociażby larseny na Vitkovicach, które swego czasu pół śląska targało na "dalekie niemce", informację odnośnie naczep i tego kto je użytkuje na śląsku, wspólnych znajomych, czy chociażby Biedry na Kaufie. Ktoś się mocno nad tym tasował, rysował sobie punkty na mapie, sprawdzał geolokalizacje, jakieś gumowe ucho, które wszystko zawsze musi wiedzieć, bardzo mocno rządne igrzysk było :D
Zabawne to bardzo, bo większość to jednak ludzie po 30tce, żonate, dzieciate :D Jednocześnie ktoś nieźle "nasrał sam sobie" we własne gniazdo i środowisko, które miejscowa branża zna.
Kto ma wiedzieć, ten wie z kim rozmawia i nikt tego nie kryje, a jak ktoś chce zaczynać "przyjaźń", od aferek i takich krzywych akcji, no to sorki, nie ubijemy razem nawet muchy w kiblu :D, ale myślę że nikt po tym nie zapłacze.

Dla tych, którzy nadaj tasują się nad logowaniami, link do tabeli odlotów z Okęcia. Wybierzcie sobie dowolny numer lotu, zrobi się logowanie takie, aby zaspokoić Waszą pożywkę.

https://www.lotnisko-chopina.pl/pl/odloty.html

Post Wysłano: 19 lis 2024, 14:39

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Łooo matko, a Ty jeszcze tutaj?
I nadal kręcisz gów no aferkę, bo już nie jesteś anonimowy?

Ale nie sraj żarem. To że część użytkowników wie gdzie jesteś i co robisz, to co sądzisz że będziesz miał wjazd na chatę? No sory, jesteśmy dorośli i za tyle lat nikt nikomu takich rzeczy nie robił, ty nie będziesz wyjątkiem.

Jak możesz podpierać się RODO, jak to ty robiłeś pewne rzeczy które mocno się kłócą z RODO.
No ale dobrze, jak już ktoś użył ogólno dostępnych narzędzi, I poskładał kilka faktów, to teraz będziesz jakimś anonimom z internetu wygrażał bliżej nie określonymi krokami?

Sam twierdzisz że zarejestrowałeś się tutaj dla mnie, I że pierwszy mnie zaczepiałeś. Mam się czuć stalkowany?
No jakoś się nie czuję, bo jestem dorosły i internetowe zadymki traktuję jako przerywnik w codziennej wymianie poduszek i biegania z młotkiem, przecinakiem , spawarką i szprajem :mrgreen:
Czuję natomiast, że jeśli jednak poczuję się stalkowany, to ty poczujesz się nie przyjemnie.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 19 lis 2024, 14:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Czyli jednak chłopak mocno...

jeżeli piszesz to do siebie, to jest OK, ale jak chcesz aby to ktoś przeczytał i zrozumiał. to czy nie mógłbyś tego napisać po polsku?

Strona 3513 z 3515 [ Posty: 70295 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13511 3512 3513 3514 3515 Następna