Cytuj:
kumple po fachu znaczy się
Dokładnie, jak ty i kuba midel
Cytuj:
Dla ułatwienia powiem, jestem poza granicami kraju.
Cytuj:
Pewne miasto w kuj-pom, znane z branży drzewnej, sieć +.
Cytuj:
Sytuacja się zmienia troszkę, gdy odzywa się do Ciebie osoba, która dostaje rykoszetem za Ciebie. Gdy mam możliwość zareagowania, czemu mam tego nie zrobić? Telefony z kondolencjami to to takie zabawne?
Majkel, ty te historie to na bieżąco wymyślasz, czy masz jakiś scenariusz? Najpierw twoje IP wyciekło, teraz ktoś dzwoni do twojego ojca z kondolencjami
Zarejestrowałeś się na początku września i co ciekawe, zacząłeś swoją aktywność od pomocnej dla mnie informacji na temat naczep z zabudową Libnera
- (5.09.2024). Do Kierownika sprułeś się dokładnie 3 tyg. poźniej - 26.09.2024.
Więc już mamy kłamstwo, po co się zarejestrowałeś. Ale niech będzie, że przychodzisz z odwetem za dawne krzywdy, które ci Kierownik wyrządził - w to akurat jestem w stanie uwierzyć
Łączyłeś ostatnio kropki, więc połącz kropki, kto tu z nas wszystkich, włącznie z tobą ma motyw do jakichś krzywych telefonów? Kto tu czuję jakąś urazę?
Serio sądzisz, że ktoś miałby robić jakieś chujowe telefony do twojego starego, bo nudzisz postami na jakimś ledwo żywym forum? Zapomniałeś, że w czasie jak tu ciebie nie było, to my trochę podrośli, większość, jak nie wszyscy żonaci i dzieciaci i myślisz, że będziemy walczyć za forum jakimiś głupimi telefonami, naprawdę dużo ryzykując?
W imię k**** czego?
Nawet jakby zamknęli to forum, to my nadal będziemy mieć ze sobą kontakt, bo te znajomości już dawno wyszły poza forum. Max co by nie wyglądało na naciąganą historię, to że dostałeś wiadomość, że jest po makale, bo wiadomo kim jesteś
Nadal nie masz odwagi się przyznać jakie miałeś poprzednie konto i właściwie to nadal nie wiadomo po co wróciłeś.
W sumie najlepszą puentę dla tej akcji to napisał Karol.
Cytuj:
Nikt nikogo nie musi śledzić bo i po co.
A tym bardziej takiego kasztana jak ty.
Co najwyżej może ktoś z nudów sprawdzał co za paprok tu przylazł.