Co do VOLVA to przyznam rację bardzo ciekawy wypust.Ale co do tego wsiadania i jechania to niewiem czy takie hop siup! Naipierw trzeba chociaż troche zapoznać się z technologią tego pojazdu , a potem myśleć o jeżdzie.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Widziałam kilka tych limitowanych serii. A mozecie mi powiedziec na czym dokladnie to polega, one są sprzedawane po niższej cenie czy o całkiem coś innego
A mozecie mi powiedziec na czym dokladnie to polega, one są sprzedawane po niższej cenie czy o całkiem coś innego Question
Limitowane wersję to takie samochody w których wyposażenie jest zupełnie inne niż w wersji podstawowej np. jakaś żółta skórka, jakieś wstawki srebrne itp. a sprzedawane są one drożej od zwyklych ciężarowek
Samochód: Duży
Teraz gdy byłem w trasie to żeby nie skłamać widziałem chyba z 20 VOLVO Ocean Race.Były i ciągniki i tandemy,kabiny Globetrotter i XL,silniki od 420,460,500 do 610km.Mogę śmiało powiedzieć,że widziałem chyba wiekszą część modeli tego VOLVO-a wygląda naprawdę atrakcyjnie.Dużo mu jednak daje ten zielony kolor...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: Duży
Piękne auta-dużo się ich widzi na drogach europy,ale rzadko spotykam wersje inne niż 460(nawet chyba innych nie spotkałem...)...A co do tych w starszej wersji to teraz nawet taką z bliska na Świecku widziałem-jest na czym oko ''zawieścić'' jak ładnie utrzymana...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
A tak, niczym nie różni się od zwykłej wersji, oprócz tego napisanego powyżej.
A nie pomyslełeś kolego że wnetrze jest też w pewnien sposób zmienione?? Na pewno jest inne wyposażenie takiego trucka i pewne elementy są też pomalowane na inny kolor by czuc sie w nim inaczej niz w standardowym trucku....
Przeglądałem inne fotki takiego modelu i nie zauważyłem takiego czegoś.Może poprostu sami na własna ręke wsadzili takie rameczki albo w tuningowych sklepach można kupić chrom na metry i po kłopocie.
ale rzadko spotykam wersje inne niż 460(nawet chyba innych nie spotkałem.
Ja miałem okazję widzieć juz OR w postaci FH 16 610 na parkingu koło Radiomia(jak wracałem z wucieczki do Częstochowy)
I raz w Lublinie widziałem dwa FH 16 550 w barwach OR na litwińskich taflach
Dziwi mnie ze Volvo pod koniec produkcji danego modelu, wypuszcza serie limitowana.Np XL70 bylo dostepne w 98', a w 99' wprowadzili nowe silniki, i male zmiany stylistyczne(nowe chlapacze,biale migacze i chromowany napis Volvo na masce) z 'VOR' tez tak jest bo jest na starym silniku.Silver Cab tez byl produkowany przed samym wejsciem Chinczyka, a potem juz nie.
Dzisiaj wracając z Białej Podlaskiej w jakiejś miejscowości oddalonej od Białej o ok. 20 km lub mniej, stało w przydrożnym tarkatu FH12 Glob XL 460 Ocean Race od Kruka--super to autko wyglądało
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości