18.09.2006
Godzina 6:30 pakujemy sie do Techa lecimy na UC do Oplola oclic blache przywiezioną z Rumuni
wlot do opola zostal tylko scigacz ;/
UC Opole
Po 2 godzinach rozladunek w Brzegu 19.09.2006
Ladujemy na Chorwacje do Kutiny folie w rolkach koło Raciborza
Wyjezdzamy o 12 kierunek Opole UC na urzędzie piękne FH clone na Rumunie
W tym samym dniu lecimy na Cieszyn (PL-CZ) pozniej na MOsty (CZ-SK)
Cieszyn
Na Mostach kręcimy pauze fotek brak pogoda masakrycznie lało i 20.09.2006 kierunek Rajka SK-H
Rajka mała kolejeczka
krecimy 45 min pauzy na terminalu
podchodze do hydranta pytam sie czy moge zrobic foto cos pomarudził uznałem ze ok przymiarka do zdjecia juz leci z pięściami
Startujemy kierunek Barcz przejscie H-HR
kilka fotek z Węgier
Pauza na Węgrzech przy takim zamku
Ciśniemy dalej Balaton
Na 17 dolatujemy na granice odprawiamy i pauza do rana 21.09.2006
Dolatujemy na miejsce z granicy 80 km UC i rozładunek w zakłądach chemicznych na budzie ladowalem baterie do aparatu . PO rozladunku dostajemy zlecenie Sadza do Bytomia na tym samym zakładzie ale ma byc na paletach jak w samych workach mamy nie brac bo kumplowi jak sie worek rozprół zadnego ladunku nie chcieli załadowac tak sie masakrycznie zabrudziła podłoga.Okazuje sie ze worki nawijamy z zakładu dostajemy zlecenie Lenteks ze Słoweni do Kazachstanu Wyjazd z zakładu
Tutaj juz fotki ze Słoweni
Niezle daje MY
One
Pauza 45 min
Dolatujemy na miejsce Białorusin stoi juz 3 dni pod rampą 22.09.2006 Rano o 6 załadowali czekamy na papiery
O 10 dostalismy papiery but pełny zegar czasu na Słowacje sie docisnie fotki z drogi
Pod wieczór zalatujemy na Słowacje idziemy na kolacje
I tym miłym akcentem zakanczam trase padły baterie w aparacie w sobote tj 23.09.2006 rano o 10 bylismy w domu POzdrawiam Yaca_tga
Yaca, bardzo fajna trasa i oczywiście super zdjęcia Najbardziej do gustu przypadła mi czerwona R-ka-V8, tak z ciekawości zapytam, ile koni ona miała bo na zdjęciu tylko V8 widać
Jacku Powiem Ci ze milo się ogląda a to z tego względu, że tamte tereny są dla mnie obce Dobrze jest czasem poogladać inny klimat Ciekawe i dobre fotki, tak dalej. Pozdro
No no to ci się udało. Że też ojciec cię wziął buehe. A tak serio to ciekawe fotki i w szczególności fajnie się je ogląda, tak jak pisał R, gdy się było w tamtych rejonach kursorem myszki po ekranie w Autoroute.
PS. A co ty w tych dresach jak Ruski. Jakbym cię spotkał na UC na bank bym stwierdził, że baszmak.
Bardzo ciekawa trasa i dużo zdjęć. Bardzo podoba mi się to Volvo z łodzią na lawecie i ta Scania z długim przodem taż jest dobra. Jeśli dobrze widze to ma chyba z 530 koników.........
_________________ Jadę, jadę,
drogą lecę.
Ja mam towar,
Oni becel...
Trzeba przyznac ze traska fajna no i te piekne tereny. Mi rowniez nie bylo dane tam byc. Ciekawie opisales ten wypad no i do tego duzo ladnych fotek ze chce sie czytac. No i jedno trzeba stwierdzic - wszedzie maja lepsze drogi od naszych.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Samochód: Duży
Dobry opisik i ciekawe zdjęcia.Kierunki te nie są dla mnie aż tak strasznie obce,gdyż byłem tam 2 razy-jak wracaliśmy z Włoch to jechaliśmyu przez Słowenje,Węgry,Słowację i Czechy...Rajka jest mi bardzo dobrze znana-i tak ich cholerna waga za która niekiedy trzeba płacić...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
przeciez to normalne ze to iveco eurotech - jedyne w swoim rodzaju. ( wiadomo dlaczego prawda Yacku?? ) kc jechałam niedaleko tym techem i jak na tak wiekowe autko jest jedyne w swoim rodzaju pa pozdro
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Trasa jak najbardziej ciekawa i ładnie zreferowana na łamach forum Rejony dobrze są mi znane ale miło popatrzeć na dobre fotki, których jest spora ilość i nie ma sensu wymieniać co jest najciekawszego na nich bo znalazłoby się dużo takich zdjęć Widze, że nawet na Cieszynie zrobiła się kolejeczka mała - taka namiastka czasów przed wejściem do UE
Cytuj:
Okazuje sie ze worki nawijamy z zakładu dostajemy zlecenie Lenteks ze Słoweni do Kazachstanu
Od Was z firmy ktoś z tym poleciał na KZ ? Czy przeładowane to zostało w PL na kogoś innego ?
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Hello I saw this truck at parkplace in Slovenia.We finished our break, when this truck arrived. I'm happy that You come from this forum and saw this foto.Best wishes.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości