GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Wreszcie to co lubię czyli Słowackie, Czeskie i Wegierskie rejony Tak czułem, że robiąc fotki nie przepuścisz okazji żeby sfotografować troszkę górskiego krajobrazu i nawet rzeke Morave sfociłaś Jest tu jednak wspaniała fotka z FH od Wabrersa szkoda tylko, że przymazane ale wiadomo jak to jest i chwała za to zdjęcie Na myjni widzę naczepę od Revesza coś mi pachnie, że to FH było
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
No Kasiu trzeba przyznac ze cieka trasa trafila Ci sie w udziale. Tak jak poprzednicy chwale zestaw z Waberersa. Rowniez spodobal mi sie blekitny XF spiety z wanna. Dzieki za tego Dafika bo jest na blachach z mojego miasta a u siebie jeszcze go nie widzialem. Powodzonka i szerokosci na szlakach. Bajo.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Samochód: Duży
No wreszcie widzę koleżankę Kasię w akcji...Miałem juz okazję się przekonac,że to dzielna dziewczyna i w to wcale nie wątpie...Bardzo się cieszę,że mam tak wspaniałą osobę w gronie swoich znajomych i cieszę się że robi ona to co lubi...A traska fajniutka,zarówno opisy jaki zdjęcia...Szerokości i do zobaczenia na szlaku...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Kasia, widzę, że też P&O pływacie. To było na "Wyspy" czy gdzie indziej? Bo jeśli na wyspy to... może się kiedyś miniemy na szlaku. Pozdrawiam i szerokiej drogi...
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Filmik co tu dużo gadać z takim pilotem i kierowcą to można śmiało na drugi konieć globu gnać Fotki tak samo nic do zarzucenia, coś czuje, że nie tylko mi wpadł w oko czerwony XF Powodzenia i czekamy na relacje z węgierskiego klimatu
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Oglądałem filmik i jestem pod wrażeniem
-"rura"
Kasi nie trzeba było powtarzać dwa razy tylko od razu wzieła się za autobus. Jackowi troche się ręce trzęsły (nie będziemy wnikać dlaczego przyjmijmy że to polskie drogi ) Czekamy na kolejne tego typu filmy
[ Dodano: 14.01.2009.15. ]
Tak jeszcze czytam PT i tu znowu Kasia Gratuluje
próbowałem odtworzyć ten filmik , ale nie mam odpowiedniego odtwarzacza. Czy mógłby ktoś z koleżanek i kolegów wkleić odpowiedni link do takiego odtwarzacza?
_________________ Co nas nie zabije, z pewnością wzmocni
Bardzo wielkie dzięki:)
[ Dodano: Pon, 04.12.2006, 20:57 ]
No Kasia. Po obejrzeniu filmu widze ,że łyknęłaś autobusik pierwsza klasa:) Ja na codzień jeżdżę 15 metrowym ,trzy osiowym busikiem i gdyby nie te 10 km/h więcej to takich Kaś musiałbym się wystrzegać:) Póki co to do zobaczenia , może właśnie na promie w Dover. Będę wypatrywał:)
_________________ Co nas nie zabije, z pewnością wzmocni
Foty jak zawsze świetne Nie stał czasem twój Man wczoraj w Krapkowicach na stacji LOTOS przy autostradzie A4 Ponieważ widziałem tak takiego MANA Szkoda że nie zwróciłem uwagi na nr. pojazdu
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości