ja jak wieczorem ostatnio jechałem to były sensacje XX wieku a tak po za tym to można kupić ta ksiażkę mam ja dopiero czytam i już na samym początku mogę ja polecić naprawdę warto ja przeczytać
_________________ .....::::Wchodzę Po Schodkach I Wytaczam Na Drogę Moje 40 Ton::::.....
B:15-01-2010r.
C:12-04-2010r.
C+E:09.09.2010r.
Cos mi sie nie zgadza, a moze mam skitrane radio?? Jak jade do Czech i na Slowacje to do bratyslavy czy Wiednia slysze
polskie
radio dobrze. Jak jade do Niemiec to Polskie Radio slysze do chemnitz, a jak robię górę niemiec to urywa mi sie fala grubo przed Hanoverem . Wy slyszycie je w calej Europie ?? jakim cudem ??
W Polsce tylko i wylacznie RMF FM. Gdy jestesmy na zachodzie to Polskie Radio 1 (czy jaka to tam nazwa jest). W Austrii zawsze Krone Hits, a gdy nie ma ani RMF, PR lub Krone Hits to tata ma jakies skladanki na cd to sluchamy.
dla mnie super są piosenki Gosi Andrzejewicz szczególnie "Ty decyduj" mi sie podoba.Kali & Remi są też nieżli na przykład "Imagimation" ale polecam wszystkim Radio Jard 2
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Muzyki i rechotu silnika.
A tak na poważnie to dla mnie poziom polskich rozgłośni jest żałosny, oprócz programu 3 PR. Dobre są również takie małe stacje, których jeszcze nikt nie wukupił i puszczają naprawde dobrą muzyke. Polecam 3-jkę, 94 FM, i radio WAWA.
Czesto jak jeżdze z Tata i nudza w radiu to odpalamy oldschool.Znaczy Sex Pistols,Iron Miaden,Stara Metalice,Pink Folyd.Czasami jak coś zapodam to Papa Roach,Millecolin,Bed Religion.Ogołem grzalki jak webasto siądzie
A ja tylko pierwszego programu Polskiego Radia,bezwzgledu czy jestem w kraju czy za granica,muzyki mogę posłuchac z CD,a informacje w innych stacjach są okrojone na maxa.
w ciężarówce słucham dyferencjału.
poza tym polecam GOTAN PROJECT, Astor Piazzolla, Gato Barbierri, Astrud Gilberto, Stan Getz, Nina Simon, Carlos Libedinsky, Oskar Lopez itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości