Samochód: Duży
Szukałem odpowiedniego tematu,żeby wkleić te fotki-ale ku mojemu zdziwieniu nie było działu o F12,a tylko o F16...Także tutaj wklejajcie foty sławetnego wyrobu VOLVO TRUCKS... Oto kilka z nich:
...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Jak dobrze pamietam Volvo F12 zdobylo tytul Truck Of The Year 1987 roku (moge sie mylic) i jezdzi do tej pory. Mechanicy na serwisie mowili ze te samochody sa nie do zdarcia. Sam widuje czasami F12 ktore maja ponad 20 lat i zapewne przejechane ponad 1 000 000 km i jeszcze dobrze sobie radza. Wielu przewoznikow posiada jeszcze te samochody i nie narzekaja na nie. Mysle ze Volvo powinno byc dumne z tego modelu
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Jak dobrze pamietam Volvo F12 zdobylo tytul Truck Of The Year 1987 roku (moge sie mylic) i jezdzi do tej pory.
No i cyba się pomyliłeś o jakieś 3 lata. Typoszereg F został nagrodzony nagrodą ITOY w 1984 roku. Modelem wyróżnionym był F10. W 1987 roku nagrodę otrzymała seria F90 Mana (model wyróżniony to 19.362).
Dzieki Mihu za poprawienie mnie. Teraz jest wszystko jasne.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Mój tata ganiał 3 lata temy Volvem F12 na Rumunie, Ukraine, Słowacje, Czechy, Litwe i Łotwe, i dalej obrabia te traski, a przejechane m grubo ponad 1 000 000 km, a ma 18 lat już.
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Samochód: Duży
No faktycznie te światła są jakieś niecodzienne... Troche mi przypominają ERF-a A co wypowiedzi Cheester-a to seria F12 zdobyła tytuł ''Truck of the Year 1984''-pamietam dokładnie bo to rok moich urodzin... Dwa lata pózniej urodził sie mój brat i VOLVO znowu sięgnęło po laury-tym razem tytułem'' Truck of the Year 1986'' zostało uhoronowane VOLVO FL!!!
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
To jest moje Volvo zaraz po powrocie z Ukrainy w zimie po mrozach w PL było 30 pare a na Ukrainie (Harków) było pod 45 i wiało i sypało śniegiem. Dało rade nawet nie zajękło razem z Premiumką
a tu na Ukraina tylko że w upalny wieczór czyli 30 stopni
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
moj tata tez jezdzil F-12 tym z okroglymi lampami i wsiadl na nie jak mjalo 1300000 km zrobil remont silnika przemalowal je na niebieski i nadal smigalo potem zostalo sprzedane mowil ze scania 2 mercedes SK i volvo F-12 to byly najmocniejsze ciezarowki i juz takich nie bedzie niestety taka jest prawda koledzy mocniejszych od nich juz nie ma
A tutaj F-ka która mój tata jezdził do Kazachstanu.
Pamiętam z tym autem jak i Mercedesem SK mielismy najmniej problemów nigdy nie zamarzła w Rosji na mrozach po -50
MAM ZASZCZYT POSIADAć VOLVO F12!! KAWAł DOBREJ MASZYNY!! PRZEROBIONY CHAKOWIEC NA WYWROTKE STARY DOBRY F12 POWINIEN BYć W HISTORI MOTORYZACJI NA 1 MIEJSCU
Funio
Z jaki napęd 4x2 czy 6x4?
Zapodasz fotki?
_________________ ---Spoko Ziom---
---Kulturalana 19---
---Polski Traker---
---B,C,C+E,D---
---Za kółkiem spędzam dnie i noce... Taka praca??? Nie styl życia... Szerokości...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości