Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Hmmm... I kolejna inna opinia o tej firmie.Mimo to myśle ze nie jest tak źle. Dla doświadczonego kierowcy moze byc słabo, ale dla młodzika spoko. No i ich autka
Przepraszam was bardzo że nie natemat trochę się wypowiem ja nigdy o tej firmie nie słyszałem a ona jest tylko na skalę europejską??,czy też na światową bo tam na fotkach wyżej widzę amerykańca.
no ja juz pare razy sie z takimi silnikami na drodze spotkałem, więc wydaje mi sie że są
Chyba że ktoś miał taki pomysł żeby zrobić takie oryginalne oznaczenie, ale nie wydaje mi sie żeby tyle razy jak widzialem taka Skakanke, był to przypadek... Najlepiej niech wypowie sie ktoś, kto wie do końca jak to jest pzdr
Były w Scaniach takie silniki, nawet w Ricoe większość "4" miała takie motory. Kiedyś były w gazetach takie reklamy: "Scania Topline 124L 470- oryginał".
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Aha no dzięki. Ale rodzynek wśród innych z tej firmy...
Nie dosyc że rodzynek wśród innych z tej firmy pod wzgledem mocy silnika, to jeszcze dodatkowo "odbajerzony rodzynek"
Zarówno dodatkowe oświetlenie na zewnątrz,co autu dodaje dużo uroku, zwłaszcza nocą, to jeszcze w środku Scania też niczego sobie aż sie zdziwiłem jak zobaczyłem jej zdjęcia pzdr
Byly takie scanie i chyba dalej sa w wersji R. Jest to normalna Jednostka 420HPI z dolozona turbina - scania to nazywa turbocompound i takie tez jest oznaczenie na drzwiach. Jest to to samo co FH12 - 500km, jest to normalny 12 litrowy silnik 460km z dodatkowa turbosprezarka.
Jak mi sie zechce poszukam w starych trakerach testu tego autka i dolacze skany
Tutaj jest opis tego silnika ale juz w Scani R i na rysunku widac 2 turbinki, a jedna z nich ma bezposrednie przelozenie na kolo zamachowe -> http://www.scania.pl/trucks/engines/12_ ... 80hpE4.asp
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości