Cytuj:
Teraz takiej odpowiedzi oczekujemy tutaj, albo prostego stwierdzenia, że nie wiesz, bo nie miałeś takiego przypadku - i już.
Ja oczekuje od ciebie równie równych reakcji np wczoraj i zawsze. Ale wywalasz swoje zawsze w jedną stronę.
Dorabiasz teraz teorie. Szukasz punktu zaczepienia. Takich przypadków jak hankooka jest cała masa i po to pytania aby dotrzeć do sedna bo powody są różne. Ale najprościej pójść po linii kierownika który znów nic konkretnego, wrzucił g owno, ty nie zareagowales, ale za to dzisiaj momentalnie.
Co ciekawe mało kto odpowiada. Medrki wypelzaja jak trzeba napisać że nie wie, mota się i folderów poczytałem. Wtedy okazuje się że forum łapie wszystkich i przyciąga. A w temacie zastój.
Słucham teraz doradców proszę podać co robimy : nie ma geometrii zrobionej, nie ma zweryfikowane h luzow, nie było rotacji aby potwierdzić opona czy auto, trudno dojść od jak dawna, jakie tempo wady, nie wie, nie był, nie ma pojęcia i końcowo reklamacja odpada. Teraz ja słucham medrkow. Co dalej? Tak po prostu ten typ tak ma? Co robimy? Nowe opony na to co jest? Potraficie wróżyc z fusów bez dodatkowych pytań? Czy tylko łacha drzec i kozaczyc na końcu jak pytania zadane i stwierdzić że motane. Bardzo odważnie.
.....i takie to forum klakierow w klice.
Co rusz mam wrażenie dmuchania gownoburzy dla podbicia forum, takie granie na emocjach dla klików i postów.