Fakt, kierownica jak w volvo r design lub troszke saab 95ng (poduszka)
Mam takie wrażenie, że tapicerka drzwi jest dużo opuszczona względem całej konsoli, co za tym idzie duża szyba boczna. No ciekawe jak ten przodek bedzie wyglądał
No, to już panowie oficjalnie wiemy jak nowa Scania będzie wyglądać. Dorównuje urokiem Range T... Zdjęcie modelu to przeciek od firmy która produkowała modele na premiere Scanii
A dla niedowiarków, sprawdźcie zdjęcia ostatnio sfotografowanej Scanii bez maskowania plastikami, jedynie pomalowanej w mylące wzrok wzorki:
No atrapa, brak blendy przeciwsłonecznej i te lampy w globie mnie martwią
Blenda będzie na pewno. Myślę, że to też element zaskoczenia bedzie trochę. Wg. mnie to trzeba poczekać na oficjalną premierę. Mimo to szału nie ma. Poważny lifting kabiny i nadal to ta sama nudna Scania.
No atrapa, brak blendy przeciwsłonecznej i te lampy w globie mnie martwią
Blenda będzie na pewno. Myślę, że to też element zaskoczenia bedzie trochę. Wg. mnie to trzeba poczekać na oficjalną premierę. Mimo to szału nie ma. Poważny lifting kabiny i nadal to ta sama nudna Scania.
Narażasz się...
SKANIA JEST SKANIA !
A tu zobacz, już się martwią chłopaki, że blenda, że szyba duża...
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość